Cum arata Apple Watch Series 4 si ce poate face el

Now Reading
Cum arata Apple Watch Series 4 si ce poate face el


La evenimentul special de aseara, CEO-UL Apple Jeff Williams a anunțat lansarea lui Apple Watch Series 4, ultima adăugire la linia de dispozitive purtabile ale companiei.

Seria 4 este mai subțire decât seria 3, însă ecranul este cu 30% mai mare. Apple a reproiectat interfața de utilizator, oferind inclusiv o față personalizabilă a ceasului, care va permite utilizatorilor să aibă până la opt complicații la îndemâna lor la un moment dat. De exemplu, Williams a arătat fețe de ceas cu acces rapid la contacte importante- noua generatie de apelare rapida daca doriti.

Apple watch series 4

Ecran de apelare rapida Apple Watch

În ceea ce privește specificatiile, Applw Watch Series 4 este alimentat de un cip de siliciu S4 pe 64 de biți, pe care Williams l-a prezentat ca oferind viteze de rulare de două ori mai rapide decât modelele anterioare. Acesta va avea feedback haptic pe rotita digitală. Difuzorul este, de asemenea, cu 50% mai puternic. Partea din spate a Apple Watch Series 4 este construita din ceramică neagră și safir, ceea ce va permite aparent trecerea undelor radio. Practic, asta înseamnă că veți obține un serviciu celular mai bun dacă efectuati apeluri telefonice de pe ceas.

Apple merge si mai departe cand vine vorba de beneficiile pentru sănătate ale ceasului din Seria 4. Acum, acesta poate detecta dacă alunecați – și poate face diferența între o cădere serioasa și o alunecare – și oferă un buton SOS pentru a putea efectua un apel de urgență de pe ceasul tău. Dacă sunteți imobil pentru mai mult de un minut după cădere, acesta va face automat apelul pentru dvs.


Apple Watch Series 4 SOS

Apple Watch Series 4 poate detecta când ritmul cardiac este prea scăzut, precum și unele cazuri de fibrilație atrială. De asemenea, datorită unui nou senzor de pe spate, puteți să efectuati o electrocardiogramă (EKG) în orice moment, în 30 de secunde, ținând degetul pe partea de sus a ceasului. Și, în cazul în care ușurința utilizării nu este suficientă, aplicația EKG a fost autorizată de FDA – acesta este primul dispozitiv de acest gen care primeste o astfel de distincție.

Apple Wacth Series 4 EKG

Potrivit lui Williams, chiar și cu toate noile caracteristici, Apple Watch Series 4 ar avea aceeași durată de viață a bateriei de 18 ore ca și predecesorul său. Va fi vândut în variante de culoare space grey, auriu și argint. Seria inoxidabilă va veni în versiuni space black negru, lustruit și auriu. Williams a mai spus că bratarile existente vor fi compatibile cu noul Watch.

Apple Wacth Series 4 va fi disponibil la 399 dolari pentru versiuniea cu GPS, iar versiuniea cu conectivitate celulara costa 499 dolari, și va fi disponibila pe 21 septembrie. Clienții interesați vor putea sa il precomande începând cu 14 septembrie.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA