Samsung nu lanseaza Galaxy S8 la Mobile World Congress

Now Reading
Samsung nu lanseaza Galaxy S8 la Mobile World Congress


Expozitia de anul acesta de la Mobile World Congress, de la Barcelona, unde ne-am obisnuit sa vedem lansarea celor mai performante telefoane ale anului, v-a avea o prezentare in minus, cea a lui Samsung Galaxy S8.

Modelul Samsung Galaxy S8 ar trebui sa succeada modelul de top Galaxy Note 7, ce a fost un esec rasunator, acesta fiind retras de pe piata la putin timp de la lansare datorita problemelor cu bateriile ce explodau.

In acest sens, de la modelul de top Galaxy S8 se asteapta extrem de multe. Din pacate, Koh Dong-jin, seful diviziei mobile a celor de la Samsung, a declarat, ca spre deosebire de anii precedenti, compania sa nu va lansa noul model de top Galaxy S8 la Mobile World Congress.

Acesta nu a oferit mai multe detalii despre intarzierea lansarii noului model Galaxy S8 si nici data la care va fi lansat. Cel mai probabil compania isi doreste sa testeze cu foarte mare atentie bateriile si calitatea acestora. Samsung a concluzionat ca bateriile de pe modelul Note 7 au fost cele vinovate de exploziile terminalelor. Pe de alta parte cei de la Samsung se mai confrunta si cu probleme legale, dupa ce seful acestea a fost propus spre arestare sub acuzatia de mita data guvernului in scopul obtinerii unor avantaje si favoruri.


Legat de dispozitiv, noul Samsung Galaxy S8 se zvoneste ca avea un ecran curbat pe ambele margini, un scaner de iris, un display cu senzor de presiune, in mare parte imprumutate de la defunctul Note 7.


Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA