Camera foto Sony RX100 VI promite un zoom mare de 24-200mm si cea mai mare viteza AF

Now Reading
Camera foto Sony RX100 VI promite un zoom mare de 24-200mm si cea mai mare viteza AF


Sony a anunțat un alt model interesant pentru seria de camere compacte Cyber-shot RX100, modelul RX100 VI (modelul DSC-RX100M6).

Noua cameră inovativă Sony RX100 VI este primul dintre toate modelele RX100 care include un obiectiv cu zoom mare, deoarece este ambalat într-un impresionant obiectiv ZEISS® Vario-Sonnar T 24-200mmi F2.8 – F4.5, fara a sacrifica portabilitatea de buzunar, reacția rapidă și calitatea ridicată a imaginii, care a devenit semnul distinctiv al gamei Sony RX100.

Zoom-ul extins, o calitate impresionantă a imaginii și o versatilitate atât pentru imagini statice, cât și pentru video, face ca aceasta să fie o alegere ideală pentru captarea vieții de zi cu zi, imagini din orase, a portretelor, a sportului, a faunei sălbatice și altele.

Sony RX100 VI

Noul model este echipat cu un senzor de imagine Exmor RS ™ CMOS de 20,1 MP stivuit, cu chip DRAM și un sistem de procesare a imaginilor BIONZ X ™ modernizat, cu un front-end LSI care maximizează viteza de procesare și optimizează calitatea imaginii în toate mediile de fotografiere.


În plus, modelul Sony RX100 VI dispune de un sistem Fast Hybrid AF incredibil de eficient, cu puncte de detectare a fazei de 315 puncte pe senzor, care poate obține un timp de 0,03 secunde, cel mai rapid timp de achiziție al AF pentru camerele senzor de tip 1.0. De asemenea, poate înregistra până la 24 fpsv la rezoluție maximă, cu urmărirea AF/AE continuă și poatre produce clipuri la rezolutii 4K, cu imagini vii si cu citire totală a pixelilor și fără pixeli binari.

Sony RX100 VI

Sony RX100 VI oferă o compatibilitate HDR de 4K, datorită noului său profil de imagine HLG (Hybrid Log-Gamma) care oferă o soluție rapidă de lucru HDR. Caracteristicile suplimentare ale calității profesionale includ S-Log3 / S-Gamut3, modul Full HD 120p, Profil imagine, înregistrare proxy și multe altele. Modelul RX100 VI poate înregistra clipuri in mișcare supreslowmotion la viteze de 250 fps, 500 fps sau 1000 fps.

O premiera pentru seria RX100, noul obiectiv ZEISS® Vario-Sonnar T 24-200mmi F2.8 – F4.5 îmbină puterea atât a lungimilor focale 24-70mm cât și a celor 70-200mm într-un design compact. Acest lucru este realizat datorită designului său unic, care conține două elemente de sticlă asferică ED și elemente optice asferice, inclusiv opt lentile de tip AA. Toate piesele lucreaza impreuna pentru a oferi o claritate remarcabila de la un colt la altul pentru toate distantele focale, mentinand calitatea imaginii apreciata a seriei RX100.

Obiectivul nou impresionant al modelului RX100 VI menține o mare deschidere pe întreaga gamă de zoom, asigurând că portretele pot fi create cu bokeh frumos, subiectele în mișcare rapidă pot fi captate cu focalizare clară și fără estompare și multe altele. În plus, obiectivul are o stabilizare a imaginii oferita de Optical SteadyShot, echivalentă cu o viteză de declanșare mai mare de 4,0, ajutând la prevenirea estompării la viteză mai mică a declanșatorului în timpul fotografierii în condiții de lumină scăzută sau în intervalul de zoom telefotografic.

Sony RX100 VI

RX100 VI are un obturator tactil care poate fi activat prin atingerea ecranului LCD de pe spate, o manetă de zoom cu viteze personalizabile de zoom și un ecran LCD care poate fi rotit la 180 de grade în sus sau la 90 de grade în jos pentru o varietate de unghiuri de fotografiere pentru creatori. Există, de asemenea, o funcție Monitor Auto OFF care mărește numărul maxim de imagini statice cu până la 30%, iar camera foto este compatibilă și cu Wi-Fi, NFC  și Bluetooth.

Noul aparat foto Sony Cyber-shot RX100 VI va fi livrat în Europa începand cu luna iulie la prețul  aproximativ de 1300 de euro.

Sony RX100 VI

Specificatii importante:

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T* F2.8 – f/4.5 de 24-200mm cu deschidere mare a diafragmei,
  • Corpul compact al seriei RX100,
  • Cel mai rapid sistem de focalizare automată din lume de doar 0.03 secunde,
  • 315 puncte de detecție a fazei în plan focal, acoperind aproximativ 65% din cadru,
  • Senzor de imagine Exmor RS CMOS de 20.1 MP, de tip 1.0 cu cip DRAM, procesor de imagine BIONZ X și circuit primar LSI îmbunătățite,
  • Fotografiere continuă la viteze de până la 24 de cadre pe secundă cu urmărire integrală AF/AE,
  • Stabilizare optică a imaginii echivalentă cu o viteză de declanșare mai mare cu 4.0-trepte de expunere,
  • Filmare de înaltă rezoluție 4K cu citire a pixelilor pe întreaga suprafață a senzorului, fără combinarea mai multor pixeli într-unul singur și 4K HDR pentru fluxuri de lucru HDR instantanee.

Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA