Facebook vrea sa nu uiti amintirile imortalizate pe retea si lanseaza sectiunea Memories

Now Reading
Facebook vrea sa nu uiti amintirile imortalizate pe retea si lanseaza sectiunea Memories


Reteaua de socializare Facebook are de ceva vreme o sectiune denumita “In aceasta zi” care recapituleaza cele mai importante postari de pe reteaua de socializare, afisand utilizatorilor activitatea de pe retea in urma cu exact un an sau mai multi.

Gigantul social media relanseaza sectiunea pentru a iti oferi exact aceleasi lucruri, dar cu ceva modificari. “Astăzi lansam Memories, un singur loc pe Facebook pentru a reflecta momentele pe care le-ai împărtășit cu familia și prietenii, inclusiv postările și fotografiile, prietenii pe care i-ai făcut și evenimentele majore din viață.

În fiecare zi, peste 90 de milioane de oameni folosesc sectiunea “În această zi” să-si reamintească despre aceste momente pe care le-au distribuit pe Facebook, iar cercetările sugerează că acest tip de reflecție poate avea un impact pozitiv asupra starii de spirit a oamenilor și a bunăstării generale. Acesta este motivul pentru care actualizăm experiența pentru a ne asigura că toate amintirile dvs. sunt ușor de găsit.” spun reprezentantii companiei intr-o postare de pe blog.

De acum sectiunea va include un continut mai variat cum ar fi:


În această zi: conținutul pe care îl cunoașteți și îl iubiți va fi în continuare disponibil în această secțiune, arătând postările anterioare și evenimentele importante din viață de la această dată.

Prieteni făcuți în această zi: Această secțiune va include o listă de prieteni pe care vi i-ați făcut în această dată în trecut, inclusiv videoclipuri speciale sau colaje care sărbătoresc prietenii dvs. de pe retea.

Recapitulări ale amintirilor: Această secțiune va conține recapitulari rvechi sau recente ale amintirilor care au fost incluse într-un mesaj sau într-un videoclip scurt.

Amintiri pe care le-ați pierdut: Dacă nu v-ați verificat amintirile în ultima vreme, această secțiune vă va afișa postările pe care le-ați pierdut din săptămâna trecută.

Nu toate amintirile de pe Facebook sunt pozitive iar cei de la Facebook sunt constienti de acest lucru. De aceea compania spune ca este foarte atenta la feeback-ul venit de la utilizatori si va incerca sa ofere instrumentele potrivite utilizatorilor pentru a controla ceea ce le este afisat.

Sectiunea Memories poate fi accesata pe PC prin accesarea meniului dedicat din partea stanga a Newsfeed-ului. Momentan denumirea si bookmark-ul au ramas neschimbate. Pe aplicatia mobila, sectiunea poate fi accesata din sectiunea More, situat in coltul din dreapta sus (Android) sau dreapta jos (iOS). Alternativ puteti accesa link-ul facebook.com/memories.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Bogdan Chirea