Canon lansează noi aparate foto compacte

Now Reading
Canon lansează noi aparate foto compacte


Canon își extinde prestigioasa sa serie PowerShot G cu două noi adiții, PowerShot G5 X și PowerShot G9 X. Ambele modele oferă o calitate a imaginii fără compromisuri, combinând un senzor CMOS de tip 1.0, retro-iluminat, de 20,2 megapixeli, cu un procesor DIGIC 6 – totul incorporat în două carcase compacte și portabile.

Modelul PowerShot G5 X este ideal pentru entuziaștii care își doresc un nivel de control și calitate comparabile cu DSLR, în timp ce PowerShot G9 X este perfect pentru cei care vor să-și exploreze creativitatea printr-o cameră foto premium compactă, capabilă să încapă într-un buzunar și să surprindă momente interesante.

De la peisaje cuprinzătoare la portrete în prim-plan, modelul PowerShot G5 X vă ajută să surprindeți cu ușurință fotografii uimitoare, cu efecte de blur de fundal și bokeh, datorită obiectivului său zoom 4.2x superangular de 24mm, ultra-luminos (f/1.8 – 2.8), cu o diafragmă cu 9 lamele. Iar cu modelul PowerShot G9 X puteți surprinde imagini clare, foarte detaliate, chiar și în mișcare sau în condiții dificile de luminozitate, datorită obiectivului superangular de 28mm, cu f/2 – 4.9 și zoom optic 3x.

Modelul PowerShot G5 X vă permite să explorați un număr extins de funcții și setări fotografice, toate într-o carcasă compactă. Pentru fotografii mai avansați, vizorul său electronic OLED centrat, de înaltă rezoluție, oferă un nivel de manevrare echivalent cu al unui aparat DSLR, confort maxim în timpul fotografierii, și este ideal pentru fotografii care doresc să fie mereu cu un ochi asupra acțiunii. Fie că imortalizați arhitectura unui oraș în vacanță sau surprindeți perspective de ansamblu, ecranul touch inclinabil, cu unghi variabil al camerei foto PowerShot G5 X vă ajută să faceți fotografii unice, dintr-o varietate de unghiuri.

PUBLICITATE

Camera foto PowerShot G9 X vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă exprima creativitatea și a surprinde momente neașteptate. Este cu 25% mai subțire decât modelul PowerShot G7 X, mai compact și potrivit pentru fotografii care își doresc o calitate premium a imaginii chiar și în mișcare. Ecranul touch de înaltă rezoluție, intuitiv și mare (3 inch), vă permite să vă exercitați controlul creativ simplu, din vârful degetelor, cu acces facil la setările și funcțiile camerei foto, totul într-o carcasă ușoară și plină de stil. Pentru ambele modele, Inelul pentru Controlul Obiectivului poate fi desemnat rapid pentru controlul diferitelor funcții fotografice, inclusiv diafragma și viteza declanșatorului.

Puteti deveni  un cineast cu noile modele PowerShot G5 X și PowerShot G9 X – eliberați-vă creativitatea prin funcția Film Manual, și filmați în Full HD la uimitoarea calitate de 60p, cu control deplin asupra diafragmei, vitezei declanșatorului și ISO. Pentru o filmare stabilă în timpul deplasării sau alergării, ambele camere foto-video includ sistemul Advanced Dynamic IS (pe 5 axe. În plus, utilizatorii care își doresc și mai mult control pot obține focalizare perfectă prin funcția de peaking MF, pot crea un efect cinematic de focus pull prin intermediul ecranului touch, și își pot ajusta filmarea prin rata variabilă a cadrelor pe secundă.

Canon-G5X-665x444

Noile modele PowerShot G5 X și PowerShot G9 X dispun de o suită de moduri creative avansate și funcții de conectivitate care vă permit să vă exprimați – fie că surprindeți peisaje de noapte prin modul îmbunătățit Star Mode, sau adăugați automat filtre retro, în modul Creative Shot. Fotografierea de la distanță prin Wi-Fi vă permite un control manual deplin al funcțiilor-cheie ale camerei foto de pe dispozitivul dvs. inteligent, și vă oferă libertatea de a explora montaje creative pentru fotografiere. Conectivitatea Wi-Fi și Dynamic NFC încorporate vă ajută să transferați cu ușurință fotografiile și videoclipurile pe dispozitivul dvs. inteligent și să le partajați direct pe rețelele sociale, sau chiar să faceți back-up al imaginilor pe servicii de cloud precum irista și Google Drive, direct de pe camera foto, astfel încât să nu pierdeți amintirile importante.

C.P.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA