Smartwatch-urile Vector disponibile in Romania

Now Reading
Smartwatch-urile Vector disponibile in Romania


Compania Vector Watch, fondată anul trecut de antreprenorul român Andrei Pitiş, a lansat ceasurile inteligente sub brandul Vector pe piaţa românească la preţuri cuprinse între 300 şi 500 de euro.

Smartwatch-urile au ecran alb – negru, pot funcţiona până la 30 de zile cu o singură încărcare a bateriei, sunt fabricate din oţel inoxidabil şi sunt singurele de pe piaţă compatibile cu cele mai populare sisteme de operare – iOS, Android şi Windows Phone.

Smartwatch-urile au fost dezvoltate de la zero în România, de la proiectare şi design la platforma software sau hardware, iar în prezent sunt asamblate în China.

În vara anului trecut producătorul de ceasuri a beneficiat de o investiţie de 500.000 de euro din partea antreprenorului Radu Georgescu, acesta fiind principalul finanţator.


Afacerea lansată anul trecut în România are în prezent sediul central la Londra şi este condusă de un fost director general al producătorului de ceasuri Timex, Joe Santana.

Vector-Watch-FOTO-CNET-1170x644


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA