Samsung inregistreaza un brevet de scanare a palmei pentru parole uitate

Now Reading
Samsung inregistreaza un brevet de scanare a palmei pentru parole uitate


Samsung se lauda ca are cel mai mare număr de caracteristici de securitate pe cele mai recente modele de top, oferind nu mai puțin de cinci metode diferite (iris, recunoaștere facială, amprentă, model și PIN) pentru păstrarea dispozitivului blocat și protejat. Totusi Samsung, pare să lucreze la noi modalități de a asigura celor care utilizează o parolă pentru dispozitivul lor și tind să o uite. Acestia vor putea sa obțina cu ușurință un indiciu despre ceea ce ar putea fi parola lor.

Toată lumea știe că palma unei persoane poate avea o multitudine de linii care diferă pentru fiecare individ in parte. Daca citirea palmei ar putea să vă prezica viitorul, Samsung crede că poate fi folosita pentru a ajuta utilizatorii să-și amintească parola prin ascunderea indiciului în acea palmă plina cu linii. Aceasta nu este o metodă de deblocare similara cu scanarea irisului sau cu amprenta digitală; Samsung vrea să utilizeze scanarea palmelor pentru a se asigura că utilizatorul care solicită sugestia pentru parolă este proprietarul dispozitivului.

Potrivit brevetului, camera frontală este utilizată pentru a face o fotografie a palmei, ceea ce înseamnă că nu este o metodă complet sigură, în ciuda faptului că aveti linii distincte in palma. Dar, spre deosebire de fotografiile feței tale, se intampla destul de rar ca cineva sa va faca o poza tinand mana dreapta pentru a scana palma. În plus, brevetul sugerează că sugestiile despre parolă nu vor fi afișate pur și simplu pe ecran, ci vor fi partajate pe rând în mod întâmplător. Acest lucru ar face mai greu ca cineva să se uite la telefonul dvs. pentru a vedea ce este afișat.

Desigur, nu se stie inca dacă scanarea palmelor, fie în această formă, fie într-o forma diferita, va vedea vreodată lumina zilei. Samsung se concentrează probabil pe scanarea 3D a feței în momentul de față, astfel încât să poată ajunge din urma iPhone X (și orice iPhone viitor cu FaceID). Totusi scanarea palmelor ar putea să nu ia prea mult timp de lucru pentru a fi pusa în aplicare, așa că poate ajunge la la un moment dat pe telefoanele companiei.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA