Acer Spin 11 are de acum suport pentru aplicatiile Android

Now Reading
Acer Spin 11 are de acum suport pentru aplicatiile Android


Daca sunteti in cautarea unui dispozitiv Chromebook care sa vina cu suport pentru aplicatiile Android, puteti sa adaugati pe lista hibridul Acer Spin 11.

Acesta este un hibrid compact laptop-tableta convertibil cu articulații flexibile, astfel încât să îl puteți orienta dacă doriți să îl utilizați ca tabletă și nu aveți nevoie de o tastatură. Dispozitivul are un ecran tactil de 11,6 inch, două porturi USB de tip C, două porturi USB 3.0 și un cititor de carduri microSD.

Celelalte caracteristici și componente sunt mult mai personalizabile. Puteți alege echiparea cu un procesor quad-core Intel Pentium N4200, un procesor quad-core Intel Celeron N3450 sau un procesor dual-core Intel Celeron N3350. De asemenea, puteți alege între 4 GB și 8 GB de memorie RAM, precum și între 32 GB și 64 GB spatiu de stocare.

Dacă sunteți dispus să plătiți un pic mai mult pentru laptop, puteți, de asemenea, să obțineți unul cu un stylus Wacom opțional sau unul cu o cameră web traditionala. Unele dintre modelele lui Acer Spin 11 (nu se știe care dintre ele, deși) vor fi disponibile în America de Nord din luna martie, cu prețuri începând de la 349 dolari. Chromebookul va fi disponibil în Europa, Orientul Mijlociu și Africa o lună mai târziu.

PUBLICITATE

acer spin 11

În plus față de Spin 11, Acer a anunțat, de asemenea, seria Chromebook 11 C732 și Chromebox CXI3 pentru educație, ambele cu suportul Google Play activ. La fel ca multe Chromebookuri pentru sălile de clasă, Chromebook 11 a fost proiectat pentru a putea fi rezistente. A fost testat la cazaturi, este rezistent la praf și are o tastatură rezistentă la lichide. Unele variante vor avea capacitatea de conectivitate 4G, însă, din nefericire, Acer nu are configurații cu LTE pentru piața din America de Nord. Cele care vor fi disponibile în Statele Unite vor fi lansate în martie, prețurile începând de la 300 de dolari pentru modelele touch și 280 de dolari pentru modelele non-touch.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA