Cele mai bune site-uri de subtitrari pentru filme si seriale

Now Reading
Cele mai bune site-uri de subtitrari pentru filme si seriale


Odata cu evolutia internetului, romanul nostru, iubitor de filme si seriale, a inteles ca cea mai buna metoda de a vedea un film bun nu este in nici un caz televizorul, mai bine zis posturile de televiziune. Daca la metoda inchiriat DVD-uri am renuntat de mult, sau conexiunea de internet nu ne ajuta sa vedem un film nou direct online, atunci mai ramane alternativa descarcarii unui film de pe net.

Cum multi dintre noi folosim programe gen Torrent,  multe din fisierele descarcate nu au evident si subtitrarile aferente in limba romana. Solutia este bineinteles tot internetul, sau mai bine zis site-urile de subtitrari.

Oamenii din spatele subtitrarilor gasite pe aceste site-uri au devenit de mult timp asa zise vedete pe online-ul romanesc, avand la activ subitrarea a sute sau poate chiar mii de titluri, ca sa nu mai vorbim de seriale. Daca mai punem la socoteala si rapiditatea cu care aceste subtitrari apar online si calculam cat timp este necesar pentru a traduce un film, atunci am putea spune ca acesti oameni sunt niste eroi.

Dar care sunt cele mai bune site-uri de profil de pe la noi ?

1. subtitrari.regielive.ro – este poate cea mai buna sursa de subtitrari in momentul de fata.

PUBLICITATE

2.titrari.ro – este unul din cele mai vechi dar si cele mai populare site-uri de gen de la noi.

3. Subtitrari Tvblog – Daca esti pasionat de seriale, blogul tvblog.ro iti ofera pe langa cele mai noi informatii despre serialele momentului si o sectiune speciala, actualizata la zi cu ultimele subtitrari ale episoadelor serialelor tale favorite.

4. subtitrari-noi.ro – este un site lansat  care promite sa iti ofere subtirarile celor mai noi filme de pe net.

5. subtitrari-filme.ro – pentru ca exista multe site-uri ce ofera subtitrari pentru filme, au aparut bineinteles si motoare de cautare pentru subtirari care iti ofera link-uri de descarcare ale subtitrarilor de pe site-uri de profil, ca cele enumerate mai sus. 

Lista poate continua cu www.subs.ro, www.mysubtitles.ro s.a.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
14%
Il vreau
14%
L-am avut
0%
Il urasc
57%
Interesant
14%
About The Author
IT MANIA