Android Messages ofera suport pentru desktop, similar cu versiunea web a Whatsapp

Now Reading
Android Messages ofera suport pentru desktop, similar cu versiunea web a Whatsapp


Daca sunteti posesorul unui telefon cu sistem de operare Android si va uitati de mult timp in curtea celor ce au un Iphone si un Mac, probabil ca v-ati dorit sa puteti sa raspundeti rapid la un sms primit pe telefon direct de pe calculatorul vostru.

Acum, Google încearcă să aducă o parte din acest confort si pe Android. Compania lansează o actualizare a aplicatiei Android Messages care vă permite să răspundeți la mesajele text prin intermediul unui browser web. Imaginile și autocolantele de text sunt acceptate în prezent, așadar ar trebui să acopere majoritatea nevoilor dvs. de mesagerie.

Funcționează la fel ca interfața Web a lui Whatsapp, care necesită scanarea unui cod QR pe ​​calculatorul dvs. utilizând dispozitivul dvs. mobil (așa cum funcționează și Allo). Nu este similar cu suportul nativ al Apple legat de ID-ul tău Apple – să nu mai vorbim de lipsa apelurilor vocale sau video – dar hei, e ceva.

De asemenea, aceasta functionalitate este disponibila numai pentru telefoanele care rulează Mesaje Android. Majoritatea producătorilor preinstaleaza pe telefone ropriile aplicații de mesagerie, deci va trebui sa descărcați manual aplicatia Android Messages de pe Google Play. Totuși, este un pas în direcția corectă pe măsură ce Google incearca sa faca trecerea SMS-ului catre standardul RCS.


RCS, dacă nu sunteți familiarizați, este un mesaj text cu suport pentru functii avansate – inclusiv suport pentru funcțiile de mesagerie pe care le considerăm ca fiind acceptate, precum rapoarte de citire și fisiere media de înaltă calitate.

Suportul pentru desktop este o altă caracteristică, deci este frumos să vedem ca acesta este deja disponibil. Pentru a accesa mesajele pe desktop va trebui sa accesati pagina messages.android.com si sa urmati pasii indicati.

Ce puteti face cu noul suport Android Messages ?

Căutați și trimiteți GIF-ul perfect
Uneori, un GIF valorează o mie de cuvinte și poate afisa exact ceea ce vreti sa spuneti. Acum puteți apăsa pe butonul + de pe partea stângă a barei de compunere pentru a căuta GIF-uri pentru conversație.

Utilizați răspunsuri inteligente pentru a răspunde cu o simpla apăsare
Răspunsul inteligent vă scutește timpul când transmiteți mesaje în deplasare, sugerând răspunsuri rapide la mesaje text sau emoții la mesajele dvs. După ce ați atins o sugestie inteligentă, trimiteți imediat. Răspunsurile inteligente vor fi disponibile în limba engleză pentru moment și vor veni în mai multe limbi în timp.

Previzualizați legăturile din conversațiile dvs.
Data viitoare când prietenul tău îți trimite un link către un articol sau un nou restaurant, vei avea o idee despre ceea ce urmează să faceți clic pe. Veți vedea o previzualizare inline a link-ului, direct în conversația dvs.

Copiați parolele unice cu un singur tap
Acum, când primiți un mesaj cu o parolă unică sau un cod dintr-un site securizat, cum ar fi banca dvs., puteți economisi timp copiind parola direct din mesaj cu o simpla apăsare.

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA