Apple pregateste un rival pentru Google Street View

Now Reading
Apple pregateste un rival pentru Google Street View


O maşină cu mai multe camere video amplasate pe cupolă, aparţinând flotei Apple, a fost fotografiată în statul California, alimentând speculaţiile conform cărora grupul american lucrează la un rival pentru serviciul Street View de la Google, scrie 9to5 Mac, citat de Daily Mail.

Direcţia de Înmatriculări a statului California a confirmat că automobilul fotografiat de bloggeri este înregistrat în flota companiei Apple.

Grupul american a refuzat să comenteze imaginile, generând astfel mai multe specualţii legate de activitatea vehiculelor. Apple a renunţat în anul 2012 la serviciul de hărţi de la Google pe dispozitivele proprii, însă versiune dezvoltată intern nu includea funcţia Street View.

Zvonurile din piata ar arata ca gigantul american ar dori sa lanseze pe piata o versiune proprie a serviciului Google Street View. Alte speculaţii se îndreaptă spre posibilele teste pentru o maşină fără pilot pe care le derulează Apple.

PUBLICITATE

Pentru moment insa nu exista inca date oficiale despre ce proiecte de viitor are gigantul american.

applecar

ZF


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA