Asus Transformer AiO – Windows 8 si Android pe un all-in-one/tableta

Now Reading
Asus Transformer AiO – Windows 8 si Android pe un all-in-one/tableta


La MWC 2013, Asus a lansat noul smartphone Padfone Infinity. În timpul prezentării, a fost folosit pe scenă un dispozitiv special. Este vorba despre Asus Transformer AiO. La prima vedere, avem de-a face cu un PC clasic de tip all-in-one, cu un ecran full HD de doar 18.4”. Un mâner de pe spatele ecranului permite detaşarea acestuia, iar dispozitivul se transformă într-o tabletă. În cele două moduri de funcţionare, Transformer AiO rulează două sisteme de operare diferite.

Atunci când este în configuraţie all-in-one, dispozitivul rulează Windows 8 cu ajutorul unui procesor Intel Core i3, i5 sau i7. Pe lista de specificaţii mai găsim o placă video dedicată Nvidia GeForce GT 730M, 4-8 GB RAM şi un HDD cu capacitate de până la 2 TB. După ce a fost detaşată, tableta Transformer AiO rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean cu ajutorul unui chipset Nvidia Tegra 3 cu procesor quad core. Ceea ce va surprinde pe mulţi va fi faptul că interfaţa Windows 8 nu va dispărea de pe ecran atunci când este detaşat. Cum se poate acest lucru?

În modul tabletă, Asus Transformer AiO rulează o aplicaţie de tip Remote Desktop. Ea îi permite utilizatorului să lucreze astfel în sistemul de operare pentru PC dintr-o altă locaţie din casă. Legătura între tabletă şi baza all-in-one se realizează prin intermediul conexiunii wireless. Asus Transformer AiO va intra pe piaţă la preţul de 1.300 $ în Q2 2013.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA