Ce fac românii pe Pornhub in 2018, anul in care se vrea referendum pentru familia tradițională

Now Reading
Ce fac românii pe Pornhub in 2018, anul in care se vrea referendum pentru familia tradițională


In contextul rumorii și discuțiilor aprinse despre familia tradițională și referendumul pentru modificarea constituției, celebrul portal pentru adulți Pornhub, alaturi de Start-up.ro, au publicat o statistica despre obiceiurile românilor pe acest site.

România ocupă locul 29 in topul traficului de pe Pornhub, deși ocupă doar locul 59 în lume ca populație. Vizitatorul mediu din România petrece pe Pornhub 9 minute și 57 de secunde, care este cu -19 secunde mai puțin decât media mondială. Ca majoritatea lumii, românii cel mai adesea vizitează Pornhub duminică și cel mai puțin – vineri. Miezul nopții este momentul cel mai peferat pentru a accesa site-ul, generând cel mai mare trafic al zilei, cu aproximativ o oră mai târziu decât majoritatea țărilor.

Cele mai populare căutări în România sunt “romania” și “români”. Acestea sunt urmate de căutări pentru “lesbian”, “step mom” și “hentai”.

Romani pornhub

Cea mai vizionată categorie de videoclipuri din România este “Mature”, urmată de “Lesbian” și “MILF”.


În comparație cu restul lumii, românii au proporțional cu 62% mai multe șanse să vadă videoclipurile “Double Penetration”, cu 61% mai multe clipuri de genul “Gangbang” și cu 50% mai mult din categoria “Orgy”.

Cel mai căutat pornstar in România este Lisa Ann, urmată de Mia Khalifa și Piper Perri.

Femeile reprezintă 21% din vizitatorii din România, mai puțin decât media mondială de 25%. Vârsta medie a vizitatorilor României este de 32 de ani, cu 3 ani mai mică decât media mondială de 35 de ani. Vizitatorii cu vârste între 25 și 34 de ani reprezintă 42% din traficul din România.

 

70% dintre vizitatorii din România folosesc smartphone-uri pentru a căuta pe Pornhub, în ​​timp ce pe 4% utilizează tablete și 26% utilizează computerele desktop sau laptop.

Vizitatorii din România pe paginile Gay Pornhub sunt cel mai probabil să vadă categoria “Daddy”, urmată de “Big Dick” și “Straight Guys”.

În comparație cu spectatorii Pornhub Gay din alte părți ale lumii, românii au 57% mai multe șanse să vadă videoclipurile din categoria “Pornstar” Gay, cu 51% mai mult din categoria Gay “Uncut” și 50% mai mult în Gay “Muscle”.

Pornhub, unul din cele mai populare site-uri pentru adulți din lume are și un blog unde analizează comportamentul utilizatorilor din întreaga lume și publică periodic rapoarte și statistici.

Statistica publicată în această săptămână relevă faptul că românii nu mai sunt de mult atât de tradiționali pe cat își dorește Biserica ortodoxă Română și Coaliția pentru Familie.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
Bogdan Chirea