Cum arata noul Need for speed No Limits

Now Reading
Cum arata noul Need for speed No Limits


Anul trecut nu am avut nici o lansare pe piata a vre-unui joc din seria Need for Speed insa EA ne-a dat o veste buna pentru anul acesta.

Din pacate noul joc din serie, intitulat No Limits va fi un joc exclusiv pentru platformele mobile, urmand sa fie lansat pe dispozitivile dotate cu Android si iOS.  EA ne ofera acum si cateva imagini din jocul ce urmeaza sa fie disponibil pe tablete si smartphone-uri.

No Limits este dezvoltat de catre cei de la Firemonkeys, producatorii celebrului Real Racing 3. Asa cum au promis, clipul de gameplay arata ca producatorii s-au tinut de cuvant si au creat o grafica impresionanta pentru noul joc.

Din pacate producatorii nu au facut inca nici un anunt legat de existenta sau nu a achizitiilor in app in Need for Speed No Limits.


In ceea ce priveste noul joc din seria NFS pentru pc si console, dezvoltatorul Ghost Games lucreaza in prezent la titlul Rivals ce ar urma sa se lanseze undeva spre sfarsitul acestui an.

Pana la lansarea unui nou titlu pentru PC si console din seria NFS merita sa incercati noul joc disponibil pe telefon si tableta.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vWjkr7NFXj0[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
100%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA