Jocul Civilization VI este disponibil pe telefoanele iPhone

Now Reading
Jocul Civilization VI este disponibil pe telefoanele iPhone


Civilization VI primește o lansare surpriză pe iPhone. Jocul epic de strategie a fost deja portat pe o serie de platforme de la debutul sau pe PC în 2016, inclusiv iPad și Nintendo Switch, dar noua versiune va schimba experiența pentru a se potrivi mai bine pe un ecran de smartphone mai mic.

Vestea buna este ca desi Civilization VI a fost portat pentru dispozitive mobile, acesta ofera tot același conținut ca și versiunea integrală de PC și include lucruri precum multiplayer local și un tutorial nou pentru jucătorii care nu au mai jucat Civilization înainte.

Mai mult decat atat, cei blocati în ecosistemul Apple au o cale de scapare, jocul functioneaza ca o aplicație universală, deci, dacă dețineți deja versiunea iPad, puteți instala gratuit si versiunea pentru iPhone. Daca va hotarati acum sa descarcati jocul Civilization VI pe iPhone, acesta este destul de piperat. Puteți să descărcați jocul acum și să jucați 60 de ture in mod gratuit, dar după aceea va trebui să plătiți. La lansare, jocul este disponibil pentru $23.99, ceea ce reprezintă 60% din prețul normal de 59.99 $.

Puteți să descarcati Civilization VI de pe App Store chiar de aici.


Civilization VI necesită iOS 11 și un iPhone 7 sau 7 Plus, iPhone 8 sau 8 Plus, iPhone X, iPad Air 2, iPad 2017, sau orice iPad Pro.

Galerie foto


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA