Jocuri gratuite pe platforma Xbox Live Gold

Now Reading
Jocuri gratuite pe platforma Xbox Live Gold


Utilizatorii care detin un cont Xbox Live Gold s-au obisnuit deja ca Microsoft sa ofere periodic o serie de jocuri gratuite. Oferta include atat jocuri pentru posesorii de console Xbox One cat si pentru cei de detin un Xbox 360.

In luna noiembrie cei ce detin un cont Xbox Live Gold vor primi cate doua titluri gratuite pentru ambele tipuri de console. Trebuie mentionat si ca jocurile lansate pentru Xbox 360 vor putea fi continuate pe consola de noua generatie, daca utilzatorii decid sa faca un upgrade.  Aceasta functie este disponibila datorita functiei  de backwards compatibility.

Iata ce jocuri vor primi abonatii Xbox Live Gold in luna noiembrie a acestui an:

Pentru consola Xbox one:


Super Dungeon Bros. (va putea fi descarcat gratuit pe intreaga perioada a lunii noiembrie)
Murdered: Soul Suspect (va putea fi descsrcat gratuit in perioada 16 noiembrie – 15 decembrie)

Pentru consola Xbox 360:

• The Secret of Monkey Island Special Edition (va putea fi descarcat gratuit in perioada 1 – 15 noiembrie)
Far Cry 3: Blood Dragon (va putea fi descarcat gratuit in perioada 16 – 30 noiembrie)

Murdered: Soul Suspect este un joc ucis din fasa de cliaee, de banalitatea elementelor de gameplay ai de o poveste la fel de complicata ca ilustratiile dintr-o carte de colorat. Cu pretentii de action-adventure, jocul celor Airtight Games nu se poate numi nici macar un film interarctiv.

Criza de identitate dintre actiune si aventura este evidenta, Murdered: Soul Suspect fiind insa mai mult inclinat spre aventura, povestea principala fiind întrerupta de unele obiective secundare a caror rezolvare este lasata la latitudinea jucatorului.

Far Cry 3: Blood Dragon este un joc open world first-person shooter dezvoltat de Ubisoft Montreal si publicat de Ubisoft pentru Microsoft Windows, Xbox 360 și PlayStation 3. Este o expansiune stand-alone a jocului Far Cry 3 și al optulea joc din serie. Jocul este o satira a filmelor din anii ’80, actiunea avand loc in anul 2007, intr-o locatie open world retro-futuristica in care protagonistul cyborg Sg. Rex Power Colt trebuie sa anihileze robotii si alti inamici pentru a salva lumea.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA