Konami anunta ca a licentiat 7 ligi de fotbal pentru viitorul PES 2019

Now Reading
Konami anunta ca a licentiat 7 ligi de fotbal pentru viitorul PES 2019


In urma cu cateva saptamani cei de la Konami si conducerea UEFA anuntau ca au renuntat la parteneriatul prin care jocurile Pro Evolution Soccer aveau licenta exclusiva pentru introducerea competitiilor UEFA Champions League si Europa League.

Vestea proasta va avea un impact negativ in ceea ce priveste interesul fanilor pentru acest titlu, si asa afectat de popularitatea crescuta a titlului rival FIFA de la EA SPORTS.

Se pare ca cei de la Konami incearca sa diminueze pierderile anuntand faptul ca au licentiat deja sapte noi ligi de fotbal in viitorul titlu PES 2019 (Pro Evolution Soccer).

Este vorba de campionatele de fotbal din Rusia, Argentina, Danemarca, Portugalia, Elvetia, Scotia si Belgia. PES 2019 va include, de asemenea, o mulțime de stadioane noi inca de la lansare, inclusiv Camp Nou al FC Barcelona și Almeanz  Park din Palmeiras, disponibile exclusiv pentru acest titlu. În plus, după lansare vor fi adăugate noi cluburi partenere și stadioane.


Nou titlu PES 2019 aduce schimbari majore si in sectiunea myClub, oferind noi optiuni de imbunatatire a performantelor echipei.

Konami promite de asemenea o experienta grafica imbunatatita, animatia driblingului și fluiditatea se bazează acum pe o varietate de factori, cum ar fi poziționarea jucătorului și a mingii de-a lungul liniei defensive, mișcări precise ale feței pentru a depăși marginile și conștientizarea apropierii strânse a adversarilor în timpul atacului.

Au fost introduse noi mecanisme de fotografiere cu animații unice variate, inclusiv mișcarea mingii care alunecă de-a lungul mâinilor întinse ale portarului, reacții ale atacatorului care tocmai a pierdut și reacții mai intense / pline de bucurie în jurul zonei de poartă.

O introducere semnificativă este oboseala vizibilă, care este un sistem de stamina refacut si reechilibrat. Jucătorii vor da indicații vizuale clare atunci când sunt obosiți, cu un nivel de rezistență care influențează modul în care se joacă. Modul în care gestionați jucătorii în timpul unui meci și când efectuați înlocuiri ar putea face diferența dintre câștigarea sau pierderea unui meci.

Schimbarile rapide vor fi disponibile atunci când mingea va ieși din joc. O simplă apăsare a butonului vă va oferi modificările recomandate pe baza rezistenței și a poziției jucatorilor. Nu este nevoie să întrerupeți modul de joc în timpul unui meci tensionat!

Au fost făcute îmbunătățiri pentru ca mișcarea mingii să devină mai naturală și mai variată. Traiectoria mingii se bazează acum pe postură și cum a fost lovită mingea. De asemenea, situații cum ar fi mingea care cade pe corpul portarului sau care lovește un apărător în timpul unei aparari au rezultate mai realiste.

Noul PES (Pro Evolution Soccer) 2019 va oferi suport 4K cross-platform. Un software de iluminare a fost folosit pentru a imbunatati aspectul stadioanelor, atat a terenului de joc cat si a tribunelor, facandu-le sa fie din ce in ce mai realiste. In plus spectatorii au primit mai multe detalii si animatii iar sunetul galeriilor se va auzi si mai bine.

PES 2019 urmeaza sa fie lansat pe piata pe data de 30 august 2018 pentru PC si consolele Playstation si Xbox.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
50%
Il vreau
50%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu