Need for Speed se transforma in film

Now Reading
Need for Speed se transforma in film


AARON-PAULCursele de masini par a fi subiectul principal al editiei de azi. Si daca tot v-am prezentat jocuri cu masini, finalul de editie l-am pastrat pentru a va face  cunostiinta cu un nou film inspirit din lumea jocurilor.

Chiar daca multi dintre noi am considerat ca celebra serie Fast and Furious este varianta de film a celebrului joc Need for Speed, iata ca producatorii de la Hollywood  au tinut sa ne contrazica.

Studiourile DreamWorks lucrează la filmul de lung metraj Need for Speed, inspirat în mod evident de seria de jocuri video omonimă. Filmul NFS îl are ca regizor pe Scott Waugh şi în rolul principal pe Aaron Paul (Jesse Pinkman din serialul Breaking Bad).

Paul joacă rolul lui Tobey, un mecanic şi sofer de curse ilegale, acuzat pe nedrept şi închis pentru o crimă pe care nu a comis-o. După eliberare, Tobey doreşte să se răzbune pe cel responsabil pentru această înscenare. În continuare puteţi viziona primul trailer oficial al filmului Need for Speed.


Filmul Need for Speed va avea premiera în luna martie a anului viitor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fsrJWUVoXeM[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
100%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA