Platforma Vimeo ofera continut on-demand si in Romania

Now Reading
Platforma Vimeo ofera continut on-demand si in Romania


Daca esti consumator de continut video ocazional, atunci e putin probabil sa fi auzit de Vimeo, o platforma de video streaming si sharing, mai putin populara la noi.

Cu toate astea, Vimeo este extrem de popular mai ales in randul producatorilor profesionisti de documentare, filme sau seriale. Site-ul a reusit cu succes sa le ofere acestora modalitati mai simple de valorificare a continutului urcat pe platforma. De altfel, site-ul nu este unul complet gratuit si are limitari atunci cand vine vorba de incarcarea de continut pe platforma.

Asa se face ca marea majoritate a continutul regasit pe platforma este unul de calitate, urcat de utilizatori care platesc si ei sume de bani pentru a avea urcat acel continut.

madmenvimeo

La acest continut de calitate se mai adauga acum si continutul video on-demand, reprezentat de filme si seriale. Acest tip de continut nu poate fi urcat de un utilizator normal dar compania a semnat recent mai multe acorduri de distributie cu producatori precum Starz sau Lionsgate.

PUBLICITATE

vimeo2

Astfel, utilizatorii din peste 150 de tari ce detin un cont de Vimeo vor putea sa plateasca pentru a urmari online productii precum Mad Men, Nurse Jackie, Weeds, Orange is the new black, Nashville s.a.m.d.

Spre deosebire de platformele traditionale, precum HBO GO, Netflix, Amazon cei de la Vimeo ofera acces gradual la episoade sau sezoane. Utilizatorii care doresc sa vada un film sau un serial vor plati pentru el, si apoi il pot urmari cand vor dori, pe orice platforma doresc: telefon, pc sau smart tv. Evident pentru cei ce vor sa urmareasca seriale, este mult mai avantajos sa achizitioneze un sezon intreg decat cate un episod in parte.

vimeo3

Oferta de filme si seriale on-demand, venita din partea celor de la Vimeo, nu are aceleasi costuri, acestea variind de la un titlu la altul.

Noua oferta de continut de la Vimeo le aduce utilizatorilor noi modalitati de a urmari continut de calitate de peste ocean si nu numai. Asta nu inseamna insa ca multi nu vor apela in continuare la versiunile alternative, precum site-uri ce ofera seriale si filme online.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA