Primele modele de televizoare lansate de Allview se lauda cu soundbar integrat si calitate a imaginii

Now Reading
Primele modele de televizoare lansate de Allview se lauda cu soundbar integrat si calitate a imaginii


Cea mai recenta categorie de produse lansata de producatorul roman Allview este cea a televizoarelor iar primele modele lansate pe piata sunt cele standard, urmand ca in prima parte a anului viitor sa primim si modele smart cu sistem de operare Android TV.

Televizoarele LED disponibile de acum pe piata sunt împărțite în două game: televizoare LED de 24”, 32” si 40” și televizoare LED 4K UHD, de 43” si 49” cu Soundbar încorporat.
Cele două categorii de televizoare aduc tehnologii avansate, menite să îmbunătățească experiența vizuală a utilizatorului.

O noua experiență audio-vizuală cu televizoarele LED de 43” si 49”, cu rezoluție 4K UHD si Soundbar încorporat. Bucură-te de calitatea imaginii prin funcțiile integrate: “Content Adaptive Backlight Control”, “Motion Adaptive Noise Reduction” și “Video Line Broken Artifact Detection And Removal”!. Televizoarele LED beneficiază de tehnologia Ultra Clear, oferind utilizatorului o experiență de cinema, la el acasă. SoundBar-ul încorporat este menit să completeze percepția autentică de tip Home Cinema prin funcția “Surround Sound” și tehnologia “Speaker Guard™” împreună cu amplificatorul dedicat (clasa D) „Texas Instruments”, incintele acustice de tip bass reflex și cele patru difuzoare.

televizor allview

Modelul Allview 43ATC5000-U este dispomnibil la un pret de 1349 de lei in timp ce televizorul Allview 49ATC5000-U, de 49 de inchi, costa 1699 de lei. Ambele vin cu dispozitivul Google Chromecast cadou daca faceti o precomanda pana pe 16 octombrie.


Televizoarele din categoria LED de 24”, 32”, 40”, cu rezoluții de până la FullHD , le oferă utilizatorilor imagini vii și detalii excelente prin integrarea funcțiilor “Motion Adaptive Noise Reduction”, “Content Adaptive Noise Reduction”, “Dynamic Contrast Enhancement” și “Motion-Adaptive Comb Filter”. În plus, televizoarele dispun de funcția “Auto TimeShift”, prin care utilizatorul poate revedea o secvență anterioară printr-o simplă apăsare “Play/Pause” și poate opta între a continua de la acel moment vizionarea sau pentru a relua transmisiunea în timp real.

televizor allview

Modelul Allview 24ATC5000-F va fi comercializat la un pret de 499 de lei, modelul Allview 32ATC5000-H de 32 de inchi costa 699 de lei si vine cu Google Chromecast cadou pana pe 16 octombrie iar televizorul Allview 40ATC5000-F cu diagonala de 40 de inci costa 999 de lei.

Brandul românesc Allview mai face un pas către extinderea funcționalității asistentului vocal, introducând-o pe AVI într-o nouă experiență. Allview va pune la dispoziție un nou tip de interacțiune cu asistentul vocal, prin intermediul Google™ Chromecast. Televizoarele LED se vor transforma astfel în dispozitive inteligente, iar utilizatorii care dispun de un telefon Allview cu AVI, vor putea descoperi o interfață dedicată care le va permite să vizualizeze rapid programul tv, videoclipuri, știri sau emisiuni TV, printr-o simplă comandă vocală.

“Misiunea noastră este să facilităm interacțiunea utilizatorului cu tehnologia, ceea ce ne-am propus și în cazul televizoarelor, unde posesori de telefoane Allview cu AVI vor căuta vocal ceea ce doresc să vadă la televizor și vor interacționa cu o interfață prietenoasă a programului TV și a emisiunilor difuzate. Prin folosirea Chromecast-ului Google™ vei putea reda pe televizorul ales, conținutul comandat vocal pe telefon”, a declarat Lucian Peticila, directorul general și fondatorul Allview.

Allview pregătește o surpriză și pentru această iarnă, când pe piața românească vor deveni disponibile și televizoarele Smart cu Android™.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA