Satul League of Legends se mută la Comic Con 2016

Now Reading
Satul League of Legends se mută la Comic Con 2016


Invocatori din România uniți-vă! Pentru prima oară la noi în țară, în cadrul ESL Arena de la Comic Con 2016, fanii și pasionații jocului se vor putea bucura de conceptul de sat League of Legends. Dacă termeni ca suport, ADC, junglă, mid, top îți sunt extrem de familiari nu trebuie să ratezi unul dintre cele mai importante evenimente League of Legends din România.

Satul League of Legends promite să devină pentru 3 zile principalul loc de întâlnire al tuturor fanilor din România, dar și din alte țări. Vrei să avansezi pe ladder, dar nu ai găsit coechipierii care să te completeze? Ai mari șanse să identifici persoanele potrivite în satul League of Legends, locul unde vei putea cere sfaturi și vei putea intreacționa cu Riot Amorsa, Shalkar și ZexZex.

Dar asta nu e tot pentru că satul League of Legends va găzdui numeroase activități specifice pentru fanii jocului precum demonstrații ad-hoc în care artiști locali vor desena pentru vizitatori cele mai îndrăgite personaje și obiecte din League of Legends, dar și jocuri demonstrative zilnice.

Iar pentru cei ce obișnuiesc să-și arate atașamentul față de jocul preferat prin outfit-ul pe care îl poartă, satul League of Legends se va transforma în catwalk-ul perfect pe care vor avea ocazia să-și etaleze costumele și accesoriile impresionante. Vizitatorii satului din cadrul ESL Arena vor putea da mâna și se vor putea fotografia cu cei mai buni cosplayeri din țară, dar și cu eroii League of Legends favoriți.


LoL artwork

Și nu în ultimul rând, satul League of Legends se va metamorfoza pe toată perioada Comic Con 2016 în Nexus-ul primordial, locul unde fanii jocului vor avea ocazia să-și întâlnească streamerii și jucătorii locali preferați.

Cei mai norocoși dintre viziatori vor putea pleca acasă cu ceva iteme în inventarul propriu (wink wink). Dacă v-am făcut curioși, vă așteptăm la Comic Con 2016, la Romexpo, în perioada 27-29 mai, să ne bucurăm împreună de unul dintre cele mai importante evenimente League of Legends din România.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA