Skype permite apeluri video fara cont

Now Reading
Skype permite apeluri video fara cont


Microsoft a actualizat serviciul Skype cu o functionalitate mai mult decat necesara, o interfata web ce le permite utilizatorilor sa foloseasca serviciul fara un cont.

Prin accesarea interfetei web, utilizatorii pot sa utilizeze Skype in mod oaspete, prin introducerea unui simplu nume fara a fi nevoie sa descarce si software-ul Skype pentru PC.

Utilizarea serviciului prin browser se face accesand site-ul skype.com, alegerea unui nume si copierea unui link al conversatiei la care se pot alatura cei carora le trimiteti adresa respectiva. Interfata web permite conversatii text, audio, video, conversatii de grup sau partajarea de fisiere.

Orice contact va poate trimite mesaje daca are link-ul conversatiei iar interfata este similara cu versiunile desktop ale aplicatiei Skype. Fereastra de conversatii este activa pentru 24 de ore, urmand ca dupa expirarea acestui termen totul sa fie sters in mod automat.

PUBLICITATE

skype1

Desigur noua functionalitate poate fi interpretata ca o maniera de promovare a serviciului Skype, utilizatorii care isi vor dori functii mai avansate fiind incurajati de Microsoft sa foloseasca clientul desktop.

Exista de asemenea si posibilitatea de a va conecta la un cont Skype si sa folositi clientul de mesagerie direct din browser. Introducerea unui cont va oferi acces catre contul dumneavoastra, unde sunt afisate contacte, conversatii recente si setari. Interfata este destul de apropiata cu cea din clientul desktop si va permite sa efectuati apeluri video sau audio.

Puteti sa accesati interfata web a serviciului Skype la adresa web.skype.com/ro/


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA