Apple a lansat iOS 8.1.3 ce reduce spatiul de stocare necesar pentru update

Now Reading
Apple a lansat iOS 8.1.3 ce reduce spatiul de stocare necesar pentru update


Apple s-a confruntat in ultimele luni de la lansarea sistemului de operare iOS 8 de critici din partea utilizatorilor cu privire la spatiul de stocare al sistemului de operare. Primele actualizari nu au adus o rezolvare la aceasta problema insa, se pare, noul update vine cu o solutie.

In cursul acestei saptamani Apple a lansat update-ul iOS 8.1.3 pe care compania il lauda ca desi este unul minor, aduce rezolvari ale unor bug-uri mareste stabilitatea si imbunatateste performanta sistemului.

Totodata intr-o nota mai detaliata cei de la Apple au tinut sa precizeze ca noul update reduce dimensiunea spatiului de stocare necesar pentru efectuarea de actualizari ale iOS.

Practic, noul update ar putea rezolva una din marile probleme ale actualizarilor pentru iOS 8.1, care pentru inceput a avut nevoie de un fisier descarcabil de 1.1 GB si de mai bine de 5GB spatiu de stocare pe dispozitivele pe care urma sa fie instalat.

PUBLICITATE

Noul update are doar 247 MB, ceea ce este un semn ca Apple incearca sa scape de problemele si frustrarile cauzate utilizatorilor. Acesta rezolva si cateva din problemele aparute la aplicatiile precum Apple ID, Spotlight sau functiile multitasking de pe Ipad.

Actualizarea iOS 8.1.3 poate fi obtinuta accesand meniul Settings > General > Software Update de pe dispozitivul pe care aveti instalat iOS 8.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA