Coduri de emoticoane pe Facebook

Now Reading
Coduri de emoticoane pe Facebook


Facebook este in momentul de fata unul din acele locuri unde ne petrecem foarte mult timp si comunicam foarte mult. Daca folosesti in mod intensiv chatul Facebook isi iti place sa introduci si cateva emoticoane (adica acele simboluri mici), pe langa lista din care poti alege exista si cateva coduri pe care le poti folosi.

Asadar, fie ca vrei sa folosesti emoticoanele in chatul de pe Facebook, fie vrei sa postezi un status sau un comentariu, urmatoarele coduri se pot dovedi foarte utile.

La fel ca si alte servicii de mesagerie, reteaua de socializare Facebook are un sistem care recunoaste unele simboluri sau coduri si le transforma automat in imagini pentru Facebook.

Iata o lista de coduri de emoticoane pe care le poti folosi pe Facebook:

PUBLICITATE

facebook-emoticons

Pe Facebook poti folosi de asemenea asa numitele Emoji, simboluri pe care le poti introduce in comentarii sau mesaje.

Pentru a folosi unul din simbolurile de mai jos pur si simplu faceti click pe simbol, acesta se va copia automat si il veti putea lipi (copy-paste) in orice comentariu sau mesaj de pe Facebook.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
16%
Imi place
23%
Il vreau
10%
L-am avut
8%
Il urasc
13%
Interesant
31%
About The Author
IT MANIA