Dezvoltatorul Capella lanseaza jocul de tip puzzle Xcube Master

Now Reading
Dezvoltatorul Capella lanseaza jocul de tip puzzle Xcube Master


Primul joc de tip puzzle care poate fi jucat în 3D și multiplayer, diferit de alte jocuri similare lansate pana acum în lumea puzzle-ului, este disponibil în AppStore și Magazinul Google Play.
 
Xcube Master a fost dezvoltat de Capella cu ajutorul feedback-urilor și experiențelor pe care le-a câștigat în versiunea beta a jocului. Jocul și-a dezvoltat propria dificultate și, de asemenea, rezolva singur modelul prin plasarea corectă a cubului in blocul care se afla in continua creștere, similar cu alte jocuri de puzzle. Va puteti personalizați gameplayul cu grafică 3D și teme unice.

Fie că vă provocați prietenii, fie că faceți un concurs pentru cel mai bun loc in clasament, jocul ofera o grafica cu elemente 3D ce pot fi rotite la 360 de grade. Atâta timp cât obtineti puncte în meciurile mutiplayer puteți sa concurati in competiții mai puternice si avansa in liga și puteți fi primul în clasamentul mondial.

Xcube Master intra in lumea jocurilor mobile folosind un sistem de jocuri pe calculator, care oferă caracteristica de personalizare pentru jucători. Capella, care oferă șansa jucătorilor de a-și crea propriile moduri care conțin ceea ce doresc să vadă în joc și preia numele proprietarului. Xcube Master ofera caracteristici inovatoare, are o structură de joc care în mod constant se îmbunătățește și nu se repetă în sine.

Jocul Xcube Master poate fi descarcat gratuit de AppStore pentru dispozitivele cu sistem iOS si de Google Play pentru dispozitivele cu Android.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA