Expozitie de console retro de gaming la Comic Con 2016 in cadrul ESL Arena

Now Reading
Expozitie de console retro de gaming la Comic Con 2016 in cadrul ESL Arena


Vă mai amintiți  prima consolă de gaming sau primul tau calculator HC ? Ați avut vreodată un Tetris sau Pong cu care pierdeați ore întregi încercând sa doborâți ultimul record? Dacă nu vi le mai amintiți sau nu ați avut ocazia să vă jucați cu asemenea device-uri, aveți ocazia să le experimentați în cadrul Zonei Retro de la Comic Con 2016.

ESL Arena anunță organizarea Zonei Retro în cadrul Comic Con 2016, în perioada 27-29 mai. Aceasta este o zonă deschisă ce combină conceptul de expoziție de dispozitive de gaming și cel de stand interactiv în care vizitatorii vor putea să testeze gadget-urile expuse.

Zona Retro își propune să-i facă pe cei ce și-au început aventura în lumea jocurilor video în anii 90 să rememoreze acele experiențe în timpul, dar și după terminarea Comic Con-ului. Alături de acești melancolici ai jocurilor video, ESL Arena invită pe toți cei ce nu au avut ocazia să folosească aceste dispozitive vechi de gaming să le testeze la fața locului.

ESL Arena dorește să recreeze începuturile gaming-ului din România, atât cu ajutorul celor care au trăit acele vremuri, dar și al gameri-lor ce au în colecția personală multe dintre aceste gadget-uri.


Cei care încă mai dețin dispozitive vechi de gaming  pot ajuta să arate cum și cu ce se jucau românii în anii 90, împrumutând aceste gadget-uri pentru o perioada scurtă de timp. Mai mult decât atat, proprietarii dispozitivelor selectate pentru a fi expuse în cadrul Zonei Retro vor avea intrarea gratuită la Comic Con 2016, pe toată durata acesteia.

Pentru a da o și mai mare valoare sentimentală acestei Zone Retro, toți cei ce doresc să împrumute propriile dispozitive vechi de gaming,  pot să trimită imagini cu cconsolele lor și o scurtă poveste despre cum au ajuns în posesia dispozitivului respectiv sau o întâmplare hazlie.

console gaming
Așadar, cei care mai au încă pe acasă un Gameboy, Tetris, Sega, Nintendo, Commodore 64, Amiga, Pong, sau chiar calculatoare vechi ca HC-ul românesc, pot trimite poze cu acestea, iar dacă gadget-urile vor fi selectate pentru a fi expuse în cadrul Zonei Retro, proprietarii vor fi contactați. Nu este necesar ca aceste dispozitive să fie funcționale, dar este de preferat. De fapt, cu cât sunt într-o stare mai bună cu atât dispozitivele vor avea șanse mai mari să fie selecționate spre a fi expuse la Comic Con.

Toate dispozitivele de gaming ce vor fi împrumutate pentru Zona Retro vor returnate în aceeași stare în care au fost depuse de către proprietari, în data de 29 mai, începând cu ora 16.00.

Cei ce doresc să  împrumute unul sau mai multe dispozitive vechi de gaming, o vor putea face până pe data de 6 mai trimițând un mail la adresa de email eslarena.ro@eslgaming.com. Deasemenea, puteți posta poze cu dispozitivele ce credeți că ar putea fi expuse în cadrul Zonei Retro și pe pagina de Facebook a ESL România.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA