Fara telefoane in rate la Digi Mobil

Now Reading
Fara telefoane in rate la Digi Mobil


Desi se mentine lider la capitolul portari, atragand cei mai multi clienti de la concurenti, Digi Mobil a decis sa elimine din oferta sa posibilitatea de achizitionare in rate a telefoanelor mobile.

Oferta a functionat cu succes de la lansarea ofertei comerciale, existand doua tipuri de oferte pentru clientii RCS-RDS sau pentru clientii noi. Cei interesati de achizitionarea unui telefon puteau plati un avans iar apoi primeau pe factura contravaloarea ratei de 3,6 sau 12 luni. Avansul era mai mic sau mai mare, in cazul in care exista deja un abonament la serviciile fixe.

Conform informatiilor din presa de specialitate, se pare ca cei de la Digi Mobil experimenteaza in momentul de fata un nou sistem de rate. Astfel in cateva puncte RCS-RDS din Bucuresti, clientii care isi doresc sa achizitioneze un telefon in rate pot opta la achizitionarea luri cu un card de credit emis de banca ING.

RCS&RDS, locul patru pe piata locala telecom, a reusit sa atraga prin portare mai mult de jumatate din cei 260.000 de clienti de telefonie mobila care si-au mutat numarul in alta retea in primele trei luni ale acestui an.


Din 260.574 numere de telefonie mobila portate in primul trimestru, RCS&RDS a atras 145.275, conform datelor Autoritatii Naţionale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Operatorul se difetentia de ceilalti competitori tocmai prin faptul ca oferea posibilitatea achizitionarii in rate de telefoane direct pe factura, cu plata unui avans. Decizia eliminarii acestora ar putea sa duca la incetinirea ritmului de creste, la care se adauga in continuare problemele legate de acoperirea serviciului.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
67%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
33%
Interesant
0%
About The Author
Bogdan Chirea