Google Lens ajunge pe toate telefoanele cu Android si Google Photos

Now Reading
Google Lens ajunge pe toate telefoanele cu Android si Google Photos


Google a anuntat luni că Google Lens, o aplicație care utilizează inteligența artificială pentru a identifica obiecte utilizând camera telefonului, va fi disponibila acum tuturor utilizatorilor Google Photos pe Android. Anterior, Lens Google era disponibil numai pentru telefoanele Pixel.

Disponibilitatea mai larga a functiei Lens de la Google este lansata în mod gradual, iar toată lumea ar trebui să aibă actualizarea în următoarele zile, au scris reprezentantii Google intr-un tweet. În timpul MWC, în luna februarie, Google a detaliat aplicația Lens, care poate scana o carte de vizită și o transformă într-un contact, functia urmand sa fie disponibila la scara larga.

Scopul Google pentru Lens este înțelegerea a ceea ce căutați și efectuarea de acțiuni pe baza acestor informații. De exemplu, puteți lansa aplicația Google Foto și sa indreptati telefonul spre o floare și sa aflați ce fel de floare este. Sau puteți să vă îndreptați telefonul catre un restaurant și să obțineți informații contextuale, cum ar fi orele de funcționare ale acestuia.

Google a declarat că asistența integrata va fi disponibila “în curând” pentru versiunea iOS a Google Foto. Nu a furnizat insa si alte detalii specifice.


Google Foto pentru Android este disponibil prin Google Play. Functia este deja disponibila deja pe telefoanele Pixel si are integrata suportul Google Assistant.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA