iOS 11.3 vine cu noi caracteristici, cu excepția celei pe care dorim să o vedem cel mai mult

Now Reading
iOS 11.3 vine cu noi caracteristici, cu excepția celei pe care dorim să o vedem cel mai mult


Apple a anunțat miercuri următoarea actualizare majoră iOS, care va fi disponibilă în curând pe iPhone, iPad și iPod touch, iOS 11.3. Compania a lansat si prima versiune beta pentru dezvoltatori – o versiune beta publică ar trebui să fie, de asemenea, disponibilă în curând.

iOS 11.3 va aduce câteva caracteristici interesante, cum ar fi mesajele iCloud, noi înregistrări ale datelor de sănătate, suportul pentru mai multe experiențe AR, mai multe Animoji, dar și noi opțiuni de gestionare a bateriilor, care vor fi utile, mai ales pe dispozitive mai vechi. Unele dintre aceste funcții sunt deja disponibile în prima versiune beta și le puteți încerca deja pe dispozitivele iOS.

Înregistrările cu date desprea starea de ănătate pare să fie una dintre cele mai impresionante adăugiri la aplicația Health, care va oferi oamenilor o modalitate mai bună de a-și gestiona stare de sănătate, utilizatorii putand adauga mai multe surse in afara de activitățile de fitness. Health Records ar trebui să ofere o modalitate fără precedent de a agrega înregistrările medicale din diferite surse.

Mesajele iCloud nu reprezintă o caracteristică nouă. Functia a fost introdusa ca o caracteristică cheie in iOS 11 în luna iunie, dar Apple nu a putut oferi utilizatorilor încă un produs finit. iOS 11.3 ar trebui să permită în cele din urmă caracteristica, care vă va ajuta să vă eliberați spațiu suplimentar pe iPhone, păstrând conținutul iMessage în cloud și nu pe dispozitiv.

PUBLICITATE

Gestionarea sănătății bateriei este insa aplicatia viitoare pe care suntem foarte curioși să o vedem în acțiune, având în vedere controversa actuală de încetinire a iPhone-ului. Din pacate functia nu nu este disponibila în iOS 11.3 beta 1.

Următorul videoclip vă arată toate noutatile din iOS 11.3:


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA