Jocul The Walking Dead: Our World adauga elemente de realitate virtuala

Now Reading
Jocul The Walking Dead: Our World adauga elemente de realitate virtuala


Este vara în emisfera vestică, ceea ce înseamnă că trotuarele și parcurile sunt pline de oameni care prind Pokémoni cu telefoanele lor. Dacă preferați să fiți pradă, totuși, puteți incerca The Walking Dead: Our World.

Shooter-ul licențiat gratuit de AMC utilizează realitatea augmentată pentru a vă pune în mijlocul apocalipsei zombie. Pe măsură ce jucați, veți debloca arme noi și vedetele din serial va vor ajuta în luptă, inclusiv Rick, Daryl și Michonne.

Spre deosebire de Pokemon Go, însă, care nu este atractiv daca locuiți într-o zonă rurală, The Walking Dead: Our World abordeaza diferit aceasta problema. “A fost o preocupare pe care am avut-o”, a declarat Clayton Neuman, de la AMC, pentru Variety. “Baza de fani este uriașa și diversificata iar acestia nu sunt doar din zonele urbane. Deci, indiferent unde te afli, ar trebui să ai destule de făcut, o mulțime de misiuni care se vor desfasura în jurul tău”.

The Walking Dead: Our World este disponibil în App Store și Google Play chiar acum.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA