Mergeti pe urmele lui Mos Craciun cu Google Santa Tracker

Now Reading
Mergeti pe urmele lui Mos Craciun cu Google Santa Tracker


Pentru al 11-lea an la rand Google a lansat Santa Tracker, un mod distractiv, educativ si interactiv prin care fanii sarbatorilor se pot bucura de perioada Sarbatorilor de Iarna.

Experienta a inceput cu deschiderea Satului lui Mos Craciun pe data de 1 decembrie. De atunci si pana in ziua de 24 de ora a fost dat startul numaratorii inverse insa utilizatorii au posibilitatea de a invata cateva elemente de baza legate de coduri sursa, elemente de geografie sau sa printeze elemente de decoratiuni. Totodata vizitatorii vor invata cateva lucruri si despre actiunile de caritate.

Profesorii au avut la dispozitie posibilitatea de a descarca planuri de lectii cu ajutorul carora le pot preda elevilor lectii despre traditii de Craciun in intreaga lume. In final, pe data de 24 decembrie, Santa Tracker va fi activat iar fanii lui Mos Craciun vor avea posibilitatea sa ii urmareasca activitatea pe desktop, mobil, tableta si Chromecast.

Aveti la dispozitie posibilitatea de a il cauta pe Mos Craciun pe Google Maps sau pe Google sau ii monitorizati direct activitatea pe Santa Tracker.

PUBLICITATE

santa-tracker-tracker-map


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
17%
Il vreau
50%
L-am avut
0%
Il urasc
17%
Interesant
17%
About The Author
IT MANIA