Microsoft lanseaza My Workspace pentru MacOS

Now Reading
Microsoft lanseaza My Workspace pentru MacOS


Microsoft lansează My Workspace, un toolbar de Office 365 pentru MacOS, descris drept o bară de instrumente specială ce oferă modalități rapide de accesare a documentelor, elemente din calendar și multe altele.

Instrumentul face parte din proiectul My Workspace, care este rezultatul programului Microsoft Garage, prin intermediul căruia compania încurajează angajații să creeze aplicații în timpul liber. Ultima aplicație macOS este proiectată să se așeze în zona barei de instrumente și include o prezentare generală rapidă a elementelor de calendar pentru a vă permite să participați la întâlniri Skype sau să RSVP la evenimente.

La fel ca Dropbox sau OneNote, My Workspace include de asemenea o listă de fișiere recent utilizate și puteți fixa unele importante sau doar le puteți deschide direct din aplicație. De asemenea, există scurte comenzi rapide la setările Office 365 populare și posibilitatea de a activa aplicațiile Office Mac precum Word, Excel, PowerPoint sau Outlook.

Aplicația este disponibilă gratuit și este un plus util dacă sunteți un utilizator Mac care utilizează în mod regulat documente Office 365.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA