Netflix si Telltale vor lansa un joc Stranger Things bazat pe seria omonima

Now Reading
Netflix si Telltale vor lansa un joc Stranger Things bazat pe seria omonima


Lumea de jos (The Upside Down) din serialul Stranger Things produs de Netflix urmeaza sa ajunga si pe PC-uri si console in viitorul apropiat.

Producatorul de jocuri Telltale Games a confirmat ca lucreaza la jocul Stranger Things, bazat pe seria omonima, ca urmare a unui parteneriat incheiat cu cei de la Netflix.

Din pacate existenta planurilor pentru joc este singura informatie pe care o avem despre acest subiect. Fanii seriei produsa de Netflix vor avea de asteptat anul 2019 pentru a urmari sezonul trei al serialului semnat The Duffer Brothers. Universul fantastic din Hawkins, Indiana, urmeaza sa beneficieze si de un trio de carti, printre care si un roman Stranger Things ce va fi un prequel.

Cei de la Telltale au promis ca vor oferi mai multe informatii in viitorul apropiat. Exista o sansa ca jocul sa fie disponibil anul viitor inainte de premiera sezonului trei de pe Netflix. Acest lucru este posibil deoarece studio-ul Telltale este faimos pentru faptul ca lanseaza jocuri in format episodic, ceea ce le permite sa produca titluri ce ofera o experienta mai redusa, permitandu-le sa economiseasca timp si bani. De regula studio-ul prefera sa lanseze cate 4-5 episoade dintr-un joc.


Plasata in anii 1980, în orașul fictiv Hawkins, Indiana, actiunea din primul sezon al serialului Stranger Things se concentrează pe investigarea dispariției unui băiețel, pe fondul evenimentelor supranaturale care au loc în jurul orașului, inclusiv aparitia unei fete cu abilități psiho-cinetice care îi ajută pe prietenii băiatului dispărut în căutarea lor. Al doilea sezon, intitulat Stranger Things 2, este setat la un an dupa primul sezon si se ocupa cu incercarile personajelor de a se intoarce la normal si de consecintele care apar dupa evenimentele din primul sezon.

Frații Duffer au spus că Stranger Things este probabil să se încheie după al patrulea sau al cincilea sezon.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu