Paramount va inaugura primul cinematograf VR

Now Reading
Paramount va inaugura primul cinematograf VR


Va doriti sa mergeti la filme dar nu aveti chef sa aveti de-a face cu parcari aglomerate, cozi la popcorn sau locuri proaste in sala ? Paramount Pictures ar putea avea o solutie.

Studioul de film se pregateste de inaugurarea un cinematograf de realitate virtuală, care va aduce experiența unei sali de cinema la clienti acasa. Fanii filmului vor trebui doar să poarte pe cap o perche de căști VR pentru a fi transpusi într-un cinematograf cu un ecran imens de proiecție în fața lor.

Efortul, o colaborare a mai multor companii precum Oculus, Samsung, HTC, Microsoft și alții, este o altă fațetă a evoluției VR și, probabil, un nou canal de distribuție pentru studiourile de film. Odată captivati de filmele științifico-fantastice, cum ar fi “Tron” de la Walt Disney, realitatea virtuală a atras atenția companiilor mari și mici, cu promisiuni de a transpune utilizatorii purtători de ochelari VR în medii, cum ar fi spațiul cosmic sau epoca de piatră.

Pentru inaugurarea cinematografului Paramount intenționează să găzduiască un rularea filmului “Top Gun” în 3D pe 3 decembrie. Fanii filmului ce detin o pereche de căști VR pot urmari filmul prin intermediul site-uluiBigscreenvr.com. Spectatorii vor putea sa traiasca experiența reprodusa la premiera blockbusterului din 1986.

PUBLICITATE

Studioul Paramount intentioneaza sa ofere si alte filme in anul 2018.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA