Samsung a anuntat data de lansare a lui Galaxy S9

Now Reading
Samsung a anuntat data de lansare a lui Galaxy S9


Compania coreeana nu va oferi informatii despre cel mai nou flagship al companiei la targul de tehnologie CES 2018, ce se desfasoara zilele acestea in Statele Unite. Singurele informatii oferite sunt insa cele legate de data de lansare a lui Galaxy S9 si din fericire nu mai avem mult de asteptat.

DJ Koh, șeful diviziei mobile a conglomeratului coreean, a anunțat la o conferință de presă la Las Vegas că Samsung va lansa Galaxy S9 și S9 + la Mobile World Congress. Samsung va dezvălui, de asemenea, momentul în care telefonul va fi disponibil pentru cumpărare la expoziția anuală, care va avea loc la sfârșitul lunii februarie in Barcelona, Spania.

DJ Koh, presedinte al diviziei mobile si comunicatii a Samsung, sustinand o conferinta de presa.

Informatiile anterioare au susținut că Samsung va oferi un preview pentru Galaxy S9 la Consumer Electronics Show, dar un purtător de cuvânt al companiei a dezmintit imediat acest zvon. Cel puțin nu va trebui să așteptați foarte mult până la evenimentul obișnuit din fiecare primăvară organizat de Samsung. Compania si-a facut deja o traditie sa lanseze dispozitivele sale emblematice in aceasta perioada.

Ce vă puteți aștepta de la Galaxy S9? Ei bine, chipset-urile de ultima generatie ale Samsung indică posibilitatea introducerii unui senzor de detectare a feței, deși imaginile spion scapate pe internet arata, de asemenea, un scaner de amprente pe partea din spate a dispozitivului.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA