The Sims Mobile este disponibil pentru iOS si Android

Now Reading
The Sims Mobile este disponibil pentru iOS si Android


The Sims Mobile este o versiune nouă a extrem de popularei francize Sims, în care personalizați avatarele alimentate de inteligența artificială și apoi le îndrumați prin viața lor de zi cu zi într-o vastă lume virtuală.

Jocul a dominat zilele și nopțile noastre timp de multe ore și avem câteva întrebări. Este bine că am petrecut ore întregi fiind meticuloși – de la forma și culoarea ochilor noștri până la preferințele noastre legate de îmbrăcăminte din orașul colorat și capricios din joc? Ce sa mai spunem despre fascinația legată de decorațiuni interioare fanteziste – este normal să agonizăm pentru fiecare suport pentru prosoape și scaun pentru masa, dacă vopseaua din dormitor este prea pură, sau are nuanță de alb, iar covoarele noastre nu se potrivesc cu mobila ?

Trebuie sa recunoaștem, ca jocul reușește sa ne prindă în această experiență Sims încă de la început. Dar nu putem da vina pe jucatori. Aceasta este, la urma urmei, cea mai robustă, plina de funcții și completa versiune a simulatorului de viață lansată pana acum pe dispozitivele mobile. Adâncimea este evidentă din momentul în care proiectați primul personaj. Creați un Barista cu părul încrețit, care flirtează cu toată lumea pe care o întâlnește, sau puteți alege un bădăran cu părul gri, care iubește mâncarea picantă și DJ-ii în decăderea sa. Dacă vi le puteți imagina, le puteți proiecta.

Pe măsură ce simion își duc viața de zi cu zi – curățându-și casele, socializand cu vecinii, mergând la spitale, cafenele și centre de fitness, ei devin ființe virtuale. Când îndeplinesc sarcini, deblochează monede și avansează, moment în care dobândesc noi abilități și obiecte, de la mobilier la setările de comportament originale.


In mod inevitabil, simsii vostri imbatranesc si se pensioneaza si transmit mai departe trasaturile generatiei urmatoare care ar putea influenta linia lor de familie. Astfel, fiul unui profesor de muzică s-ar putea să crească pentru a forma o trupă rock populară, sau fiică unui instructor de yoga poate deschide într-o zi un studio de dans propriu. Este o alegere excelentă de design, sigur că vă veți întoarce din nou și din nou. Există, de asemenea, o componentă socială distractivă în care puteți invita avatarele prietenilor in aceasta lume digitala. Veți putea chiar să vă întâlniți cu alții la evenimente mari, cum ar fi Speed ​​Dating in the Park.

Indiferent dacă ați jucat de ani de zile sau sunteti noi în lumea artificială colorată a The Sims, probabil vă veți simți ca acasă cu această versiune mobilă inovatoare.

The Sims Mobile este disponibil gratuit pentru dispozitivele cu Android si iOS. Jocul conține in mod evident achiziții in-app ce va ajuta sa avansați mai repede in joc. Dacă aveți însă foarte multă răbdare puteți trai însă si fără aceste achiziții, deși nu băgăm mâna in foc ca nu veți dori sa aveți o casa la fel de mare ca a unui prieten si sa doriți sa cumpărați diferite obiecte cu ajutorul banilor reali.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA