Aplicatia MSQRD a ajuns pe Android

Now Reading
Aplicatia MSQRD a ajuns pe Android


Una din cele mai populare aplicatii din ultima vreme se numeste MSQRD (n.r prescurtare in engleza pentru masquerade). Disponibila initial doar pe iOS, MSQRD si-a facut incet, incet drumul si spre utilizatorii de Android, in varianta beta momentan.

Aplicatia va permite sa va filmati sau sa va faceti poze purtand pe o fata o masca virtuala, creata de aceasta. Interfata este una extrem de simpla, o deschideti iar aceasta activeaza automat camera frontala. Pe ecran veti avea afisat un sablon al fetei, pe care este recomandat sa il respectati.

Va puteti aplica unul din chipurile presetate (femeie, barbat, mos, baba, maimuta, schelet…), va puteti filma sau captura o poza. Acest lucru se face prin apasarea butonului de camera din aplicatie. Imediat dupa capturarea imaginii veti fi directionat catre rezultatul filmarii sau pozei si optiunea de a trimite pe retelele de socializare rezultatul.

Versiunea de Android este momentan destul de saracacioasa dar in timp, poate vom avea parte de ceva imbunatatiri. Poate si faptul ca aplicatia a fost recent achizitionata de Facebook va aduce dupa sine noi optiuni sau vom avea functia implementata in alte aplicatii ale companiei.


Pana atunci insa, MSQRD este disponibila gratuit, atat pe iOS cat si pe Android.

 


Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA