Acer a prezentat Predator Big Format Gaming Display with NVIDIA G-SYNC

Now Reading
Acer a prezentat Predator Big Format Gaming Display with NVIDIA G-SYNC


Acer a prezentat la targul de tehnologie CES 2018 Predator Big Format Gaming Display with NVIDIA G-SYNC, un display de jocuri de format mare. Acesta are un unghi de vizualizare de 65 de grade, vine cu tehnologie NVIDIA® G-SYNC ™, introducând ecranele mari ce pot fi folosite pentru jocurile pe calculator.

Ecranul de jocuri Predator de înaltă performanță se bazează pe aceleași specificații de vârf pe care fratii mai mari din serie le au și integrează capabilitățile de streaming NVIDIA SHIELD ™ pentru a reda filme și emisiuni TV în HDR la o rezolutie 4K.

La 65 de centimetri, display-ul de jocuri de format mare Predator (BFGD) prezintă specificațiile finale ale jocurilor pe care consumatorii le-au așteptat de la ecranele de jocuri Predator. Este echipat cu tehnologia NVIDIA G-SYNC Variable Refresh Rate, care oferă o experiență de joc fără bariere, fără sacadari si pierderi de calitate, precum și o latență extrem de redusă la 120Hz in 4K. O lumină de fundal directă, oferă lumină de vârf de până la 1.000 de niți, iar contrastul local oferă un contrast mai ridicat, culor negre mai adânci și albe mai strălucitoare.

În ciuda faptului că utilizează rata de refresh variabilă, o caracteristică în noua specificație HDMI 2.1, intrările HDMI de pe BFGD sunt versiunea 2.0b, nu 2.1. Decizia nu este una fericita deoarece HDMI 2.1 este excelent pentru jocuri pe PC-uri mari.


Nvidia spune că monitorul oferă o latență scăzută și pentru alte surse, inclusiv jocurile Android pe Nvidia Shield, consolele de jocuri externe și PC-urile conectate prin intermediul tehnologiei GameStream de la Nvidia.

Divertisment și Smart Home Control cu ​​NVIDIA SHIELD integrat

Predator BFGD dispune de capabilități integrate NVIDIA SHIELD, astfel încât jucătorii pot comuta cu ușurință între jocuri și alte forme de divertisment. O telecomanda dar si un controller pentru jocuri oferă o navigare ușoară și acces la filme și emisiuni TV de la cele mai populare aplicații de streaming. Întreaga experiență poate fi controlată prin voce, datorită suportului pentru Asistentul Google, care permite, de asemenea, controlul inteligent al casei.

Tehnologia ratei de actualizare a frecvenței variabilei G-SYNC se potrivește cu rata de reîmprospătare a ecranului la rata efectivă a cadrelor sursei video, astfel încât conținutul video este prezentat exact la rezelutia pe care intenționati inițial să o vedeti.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA