Becurile Philips Hue se vor sincroniza cu muzica si jocurile din PC

Now Reading
Becurile Philips Hue se vor sincroniza cu muzica si jocurile din PC


Cei de la Philips au colaborat cu Razer pentru a lansa Hue-to-PC, o functie ce permite sincronizarea becurilor inteligente cu computerele utilizatorilor. Producatorul dispozitivelor de iluminat se pregătește să lanseze o aplicație denumita Hue Sync care vă va permite să sincronizați becurile cu jocuri, filme și muzică pe orice calculator echipat cu Windows 10 PC sau Macintosh High Sierra.

În timp ce funcționalitatea exactă este inca in dezvoltare, este ușor să vă imaginați cum puteti sa va colorati camera in rosu atunci când jucați un joc sangeros, sau sa diminuați lumina atunci când vă decideti sa incepeti un maraton Netflix.

Aplicația se lanseaza pe piata undeva in al doilea trimestru al anului și va fi lansată alături de o versiune 3.0 a aplicatiei Hue pentru Android și iOS. Aplicatia pentru mobil promite să simplifice modul de gestionare a grupurilor de becuri, oferind acces rapid la scenele folosite recent și să ofere “configurare fără probleme”. Dacă nu vă place aplicația Hue există suficient de multe alte alernative pentru a vă configura opțiunile din aplicatii third party (cum ar fi Apple și Google Home Apps). Totusi, este posibil ca aplicatia Hue sa primeasca un update in primăvară.

Pe langa acest lucru, Philips anunta ca lucreaza si la un nou hardware. Philips a cochetat cu lansarea unor becuri de lumini colorat pentru montarea în aer liber vara trecuta. Nu există practic detalii, dar compania sugerează că vor fi de ajutor pentru “relaxarea minții” prin activarea becurilor atunci când ajungeți acasă sau descurajarea hotilor atunci când plecați. Și, bineînțeles, pot stabili starea de spirit – am putea vedea cu ușurință că acestea sunt folosite pentru un Halloween înfiorător sau ca becuri colorate pentru luminitele de Crăciun.

PUBLICITATE

Doar sa nu fiti surprins dacă noile bechuri Philips Hue pentru exterior vor fi scumpe, deoarece vor trebui să acopere atât o suprafață mare și să supraviețuiască intemperiilor.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA