Celebrul Tamagotchi ajunge pe smartphone in 2018 [VIDEO]

Now Reading
Celebrul Tamagotchi ajunge pe smartphone in 2018 [VIDEO]


Tamagotchi își sărbătorește a 20-a aniversare în acest an prin lansarea unei ediții aniversare speciale. Animalul virtual face in cele din urma saltul către smartphone-uri în 2018.

My Tamagotchi Forever pentru iOS și Android ii da animalului pixelat o infatisare destul de necesara. Jocul este amplasat în “Tamatown”, casă pentru alți locuitori colorati care vă pot deveni prieteni – la fel ca cea mai recentă ofertă de la Nintendo, Animal Crossing: Pocket Camp.

Ca de obicei, munca ta va fi aceea de a te asigura că Tamagotchi este hrănit, spalat, curățat și pus la culcare la timp. Și vă puteți aștepta ca telefonul vostru sa va notifice de fiecare dată când creatura cu ochi înfocați dorește atenție, făcând ca neglijarea acestuia sa fie mult mai grea. Daca ii veti satisface nevoile de fiecare ata veti putea obtine diferite bonusuri. De asemenea, jocurile mini va vor aduce posibilitatea de câștiga monede care deblochează elemente, cum ar fi mâncare, costume și decorațiuni. Sau, ați putea sări peste munca grea și sa cheltuitin bani reali pentru bunătăți.

Jocul este deja disponibil în Canada, potrivit Touch Arcade, în timp ce restul dintre noi va trebui să aștepte o lansare globală.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA