Civilization VI se lanseaza pe consola Nintendo Switch [trailer]

Now Reading
Civilization VI se lanseaza pe consola Nintendo Switch [trailer]


Civilization VI invadează consolele Nintendo Switch pe 16 noiembrie, iar creatorii jocului au creat un trailer care ne arată la ce ne putem aștepta de la constructorul de imperii.

La începutul lunii septembrie, 2K Games și Firaxis au dezvăluit accidental sosirea jocului pe consola într-un anunț pe care l-au retras imediat. Nu trebuie să vă faceți griji, totuși: jocul este cu adevărat pregatit să ajunga si pe aceasta platforma cu tot cu expansiunile sale și pachetele de scenarii.

Cea mai recentă iterație a jocului de strategie va veni cu pachetele de scenarii Viking, Polonia, Australia, Persia și Macedonia. Vreți să colonizați zonele pustii ale Australiei ? Puteti sa facesti si asta. Puteți alege, de asemenea, să jefuiți Europa sau să cuceriți lumea cunoscută, în funcție de starea voastră. Dacă preferați să construiți un imperiu cu aliați sau să cuceriti civilizațiile altor oameni, puteți folosi funcția de joc cooperativă sau competitivă pentru a juca cu până la patru persoane.

Civilization VI este deja disponibil pentru iPad, Mac și Linux, dar versiunea pentru consola Switch pare a fi o alegere excelentă dacă vă place să treceți între gameplay-ul pe un ecran handheld și un ecran mai mare.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu