Clientii Telekom lasati fara semnal timp de ore bune luni dupa amiaza

Now Reading
Clientii Telekom lasati fara semnal timp de ore bune luni dupa amiaza


Clientii operatorului de telefonie mobila Telekom, cea care se autointituleaza cea mai performanta retea 4G pentru streaming de video, au ramas fara semnal timp de ore bune in cursul dupa-amiezii de luni.

Mii de clienti au luat cu asalt pagina de Facebook a companiei reclamand ca nu pot efectua sau primi apeluri telefonice sau accesa internetul. Reprezentantii companiei au postat pe pagina de Facebook urmatorul mesaj:

Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali.

Desi sperau sa rezolve problemele in cel mai scurt timp posibil, reprezentantii companiei au revenit cu un nou mesaj la 4 ore distanta in care au prelungit termenul de rezolvare a disfunctionalitatii:

Ne pare rău pentru problemele tehnice de rețea survenite astăzi. Estimăm că problemele rețelei mobile vor fi remediate în această seară. Echipele noastre tehnice lucrează în continuare la rezolvarea lor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă ținem la curent cu evoluția situației.

Telekom Romania (fostele Romtelecom si Cosmote) a inregistrat venituri in valoare de 972 milioane de euro anul trecut, in scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar EBITDA (profitul inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare) a scazut cu 5,1% pana la 166 milioane euro, arata datele publicate joi, 22 februarie, de grupul german Deutsche Telekom.

PUBLICITATE

UPDATE: Telekom anunta ca a reusit sa restabileasca posibilitatea de a primi si efectua apeluri telefonice in jurul orei 21:15 si ca lucreaza la serviciul de date mobile.

Vă informăm că serviciile de voce au fost complet restabilite, iar cele de date sunt în mare parte restabilite. La această oră, toți clienții Telekom au acces la serviciile noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Compania nu a oferit nici o informatie referitoare la cauza problemei si de ce a durat atat de mult timp remedierea defectiunilor.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Bogdan Chirea