Cosmote şi Romtelecom trec la brandul Telekom România

Now Reading
Cosmote şi Romtelecom trec la brandul Telekom România


Rebrandingul grupului Cosmote-Rom­telecom, care se conturează drept cel mai important eveniment de pe piaţa locală de comunicaţii în 2014, va avea loc la jumătatea lunii septembrie, moment din care cei doi operatori vor acţiona pe piaţă sub acelaşi brand, „Telekom România“, potrivit unui nou set de detalii publicat de grup.

Conform informaţiilor de pe piaţă, schimbarea numelor Cosmote şi Romtelecom va fi realizată pe data de 13 septembrie, când va debuta oficial şi campania de rebranding.

România este prima ţară în care gigantul german Deutsche Telekom, care deţine operatorii Cosmote şi Romtelecom prin intermediul grecilor de la OTE, va îngloba sub un singur brand atât operaţiunile de comunicaţii fixe, cât şi operaţiunile de comunicaţii mobile, potrivit reprezentanţilor agenţiei de media GMP Group, care a câştigat contractul pentru furnizarea serviciilor de creaţie pentru grupul format de cele două companii.

Odată ce vor începe să atace piaţa sub acelaşi brand, companiile îşi vor schimba şi denumirea legală, fără a fuziona însă. „Astfel, începând cu jumătatea lunii septembrie, Romte­lecom şi Cosmote România vor comunica sub acelaşi brand: Telekom România, în timp ce denumirile legale vor fi Telekom România Communications S.A. (în loc de Romtelecom S.A.), respectiv Telekom România Mobile Com­munications S.A. (în loc de Cosmote Ro­manian Mobile Telecommunications S.A).“

PUBLICITATE

Potrivit unui comunicat de presă al companiei un număr de 43 de magazine corporate vor fi renovate în întregime în acest an, în linie cu identitatea şi grafica noului brand.

De asemenea, cei doi operatori vor avea un singur call centre, un singur website şi o singură prezenţă în social media pentru toţi utilizatorii de servicii fixe sau mobile.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA