Crash Bandicoot Remaster confirmat pentru Switch, Xbox One și PC

Now Reading
Crash Bandicoot Remaster confirmat pentru Switch, Xbox One și PC


După lansarea pe PlayStation 4 anul trecut, versiunea remastered a celor de la Activision pentru Crash Bandicoot ajunge si pe Nintendo Switch. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy va fi lansat pe 10 iulie pentru consola Switch, au anuntat cei de la Nintendo.

Pachetul remaster vine cu versiuni actualizate ale Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back și Warped. Aceste jocuri au fost inițial dezvoltate de Naughty Dog, care a continuat să creeze diferitele francize Uncharted și Last of Us.

Trilogia N. Sane a avut un succes imens pe PS4 în luna decembrie, iar Activision a anunțat că a fost cea mai bine vândută colecție remaster din istoria PlayStation 4.

Colecţia Crash Bandicoot N.Sane Trilogy reuneşte, într-un singur pachet, primele trei jocuri ale seriei: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back şi Crash Bandicoot 3: Warped, recreate de la zero de către studioul Vicarious Visions, cu noi animaţii, medii de joc, iluminare îmbunătăţită, precum şi secvenţe cinematice complet refăcute. De asemenea, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy oferă suport complet pentru stick-urile analogice, un sistem de salvări şi checkpoint-uri unificat, precum şi niveluri bonus şi time trial-uri suplimentare.

PUBLICITATE

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy urmeaza sa fie lansat si pe la Xbox One și PC. Seria se lansează pentru toate platformele pe 10 iulie, potrivit Activision, și va consta din aceeași colecție remasterizată a primelor trei jocuri Crash.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu