Far Cry 5 primeste deja informatii despre viitoarele DLC-uri

Now Reading
Far Cry 5 primeste deja informatii despre viitoarele DLC-uri


Far Cry 5 se lansează în câteva săptămâni pe PS4, Xbox One și PC. Cu toate acestea, cu mult înainte de lansarea întregului joc, Ubisoft a lansat un trailer care prezinta pachetele DLC viitoare.

În trailer, Ubisoftse axeaza în mod special pe Far Cry 3: Blood Dragon, expansiunea retrofuturistică a lui Far Cry 3, ca precursor al expansiunilor Far Cry 5. Și, cel puțin dintr-o scurtă privire la noile DLC-uri, toate par la fel de super ca Blood Dragon.

Primul DLC este numit Ore de întuneric și va duce jucătorii in războiul din Vietnam. Va trebui să lupți împotriva soldaților Viet Cong, să zburați în elicoptere și să întâlniți alți luptători americani. Totul arată foarte similar cu aventurile lui Rambo și Tropic Thunder.

Următoarea expansiune, intitulată “Lost On Mars”, te îndeamnă să lupți împotriva străinilor marțieni hotărâți să distrugă Pământul. Dintr-o scurtă privire din trailer, veți avea acces la arme energetice și alte echipamente futuriste.


În cele din urmă, al treilea DLC va fi Dead Living Zombies, în care jucătorii vor lupta împotriva valurilor de strigoi în mai multe scenarii diferite. Este un mod co-op, așa că va trebui să luptați împotriva hoardelor de inamici.

Toate aceste pachete DLC sunt incluse în season pass-ul sezonului Far Cry 5, pe care îl puteți cumpara la un pret de 30 de dolari. În plus față de expansiuni, veți primi și o copie a Far Cry 3: Edition Classic. În plus, toți jucătorii vor avea acces la editorul de nivel Far Cry 5, numit Arcade, și Live Events dupa lansarea jocului.

Far Cry 5 se lansează pe 27 martie și își propune să echilibreze acțiunea absurdă cu teme grave legate de extremismul religios. Nu există încă nici o informatie despre când vor fi lansate extinderile.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu