Cum arata aplicatia 4GTV+ de la Vodafone si ce functii ofera

Now Reading
Cum arata aplicatia 4GTV+ de la Vodafone si ce functii ofera


Prezentat de cateva saptamani de oficialii companiei, serviciul 4GTV+ de la Vodafone, este in fapt o aplicatie destinata telefoanelor mobile cu Android si iOS ce ofera acces la continut multimedia.

Serviciul pare in fapt o incercare a companiei de a oferi servicii de televiziune si continut video-on-demand, in conditiile in care principalii competitori ofera si servicii de televiziune prin cablu sau satelit.

Aplicatia 4GTV+ de la Vodafone se gaseste in magazinele de aplicatii Apple Store sau Google Play si poate fi instalata pe orice dispozitiv dotat cu sistem de operare Android si iOS. In plus fata de cele doua optiuni de instalare pe dispozitivele mobile, serviciul 4GTV+ poate fi accesat de pe laptop sau pc la adresa http://4gtvplus.vodafone.ro/

La o prima impresie navigand prin interfata aplicatiei 4GTV+ ai senzatia ca vei gasi tot continutul prezentat in aplicatie. In realitate insa, parte din el este fapt alcatuit din continut recomandat agregat din alte servicii. Spre exemplu, in cazul sectiunii HBO GO tot continutul recomandat va va redirectiona catre aplicatia HBO GO, ce trebuie sa fie prezenta pe telefon.


Acelasi lucru este valabil si pentru continutul Zonga, Netflix si Youtube.

Aplicatia are o sectiune dedicata pentru posturi TV LIVE, lista de canale incluse fiind B1, France 24, TV5, DW, National TV, National 24 Plus, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Regional, KISS TV, Favorit, Fashion TV, Disney Channel, Disney Junior, TV 1000, Viasat Explore, Viasat History si Viasat Nature.

Sectiunea GHID TV include programul posturilor de televiziune disponibile pentru vizualizare prin intermediul aplicatiei.

Sectiunile oferite ca bonus de Vodafone sunt cele legate de Filme on Demand si Disney on Demand, accesul fiind insa conditionat de anumite costuri.

Orice client Vodafone, persoană fizică, ce deține un cont de MyVodafone poate accesa serviciul 4GTV+ folosind numele de utilizator și parola MyVodafone.

Accesul la continutul de pe aplicatia 4GTV+ include detinerea unui cont de abonat al Vodafone. Spre exemplu daca detineti un abonament Vodafone Red 19, aveti incluse in el si acces pe perioada abonamentului la serviciul HBO GO si Zonga.

Promovat intens pe canalele media, parteneriatul dintre Vodafone si Netflix le ofera abonatilor Vodafone, posibilitatea de a beneficia de 3 luni de abonament gratuit daca detin un abonament RED sau Super Red. Cu toate astea, traficul inclus in aplicatia Netflix este consumat din abonament, cu alte cuvinte, nu prea veti putea sa va uitati prea mult de pe telefon cand sunteti in autobuz si sa dati replay, de dragul unui prieten, caci veti risca sa va treziti cu facturi astronomice.

netflix2

Costurile lunare pentru serviciul Netflix sunt de 7,99, 9,99 si 11,99 Euro, asa cum reiese si din detaliile oferite de companie pe pagina aferenta ofertelor oferite.

Si pentru ca ne-am facut timp sa ne uitam mai atent la prezentarea serviciului de pe site-ul companiei, descoperim din nou mentiunea ca “Traficul efectuat în aplicația 4GTV+ se consumă din traficul inclus în abonament/extraopțiune.”Apare intrebarea logica, ce inseamna pentru Vodafone exprimarea “Stai pe Youtube cat vrei. Cu aplicatia 4GTV+, ai acces la continutul video preferat de oriunde” ? In condiitiile in care oricum Youtube este preinstalat ca aplicatie pe toate telefoanele cu sistem de operare Android, care este avantajul de a accesa serviciul prin intermediul 4GTV + ?

4gtv

Daca traficul consumat in aplicatie este scazut din din abonament sau extraoptiune, cam cate filme extra poate urmari un abonat si cam cate minute de urmarire a unui canal TV poate sa piarda, fara sa stea cu grija ca traficul depasit ii va mari costurile facturii ?

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA