Evolio a lansat smartwatch-ul X-watch Sport

Now Reading
Evolio a lansat smartwatch-ul X-watch Sport


Producatorul Evolio a anuntat lansarea pe piata a lui X-watch Sport, cel mai nou model de ceas inteligent al companiei, dotat cu receptor GPS de mare precizie precum si cu alti senzori.

Noul model de smartwatch permite localizarea geografica precisa, monitorizarea cu mare acuratete a miscarii, si obtinerea in timp real de informatii precum altitudine, presiune atmosferica, temperatura, puls, etc

X-watch Sport aduce ca noutate in gama Evolio, posibilitatea de masurare precisa a miscarii utilizand si receptorul GPS integrat. Acesta permite o calculare exacta a miscarii reale si implicit a energiei consumate, luand in considerare atat distanta parcursa cat si diferenta de altitudine. X-watch Sport monitorizeaza sporturi precum ciclism, alergare, drumetie montana, etc.

O alta noutate a noului model X-watch Sport este functia Cardio dinamica, ce masoara pulsul in timp real si in mod continuu.

PUBLICITATE

X-watch Sport are un ecran tactil IPS de 1,3 inch, cu diverse ecrane customizabile de tip sport, classic, chronograph, etc.
Ceasul este compatibil cu sistemele de operare Android si IOS, si are implementate toate functiile disponibile pe modelele anterioare, oferind utilizatorului posibilitatea de a prelua apeluri si citi notificari de tip: SMS, Facebook, Wathsapp, Skype, etc.

X-watch Sport dispune de un docking station cu acumulator, ce poate fi folosit ca baterie externa, pentru ca ceasul sa poata fi reincarcat complet in orice moment.

“Piata de Wearables a inregistrat in primele 4 luni din 2017 un progres semnificativ, de aproximativ 120 % fata de perioada similara a anului trecut. Evolio a inregistrat un succes remarcabil pe aceasta piata situandu-se in top 3 branduri de dispozitive purtabile. Cel mai bine vandut Smarwatch Evolio este modelul X-watch Pro cu peste 20.000 de unitati vandute in ultimele 12 luni”, a declarant Liviu Nistoran, CEO si fondator Evolio.”

Ceasul inteligentva fi disponibil din luna iunie in retelele de retail la pretul recomandat de vanzare de 699 lei.

Specificatii complete:

Sistem de operare LinkIt
Tip display IPS
Dimensiune Display 1.3 inch
Rezolutie Display 240 x 240 px
Tip Procesor MT2502C
Frecventa Procesor ARM7, 260MHz
Compatibilitate Android 4.2 sau superior si IOS 7.3 sau superior
Functii Alarma, Audio, Calculator, Calendar, Cronometru, Factor de protectie IP 54, Functie de telefon, Functie SMS, Monitorizarea somnului, Multisport (Alergare, plimbare, bicicleta, drumetie), Notificari: email, SMS, MMS, facebook, whatsapp, skype, twitter, Pedometru, Puls, Speaker
Senzori Altitudine, Barometru, G-Senzor, Monitorizarea somnului, Senzor Puls, Termometru
Bluetooth Bluetooth 4.0
Conectivitate Bluetooth
Baterie Lithium 360mAh
Autonomie 2 pana la 3 zile
Dimensiuni Ceas 57.2 x 50.2 x 16 mm
Culoare Negru
Grosime 12,1 mm
Greutate 56 g

Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA