Fable Collectible Card Game disponibil gratuit pe Xbox One si PC

Now Reading
Fable Collectible Card Game disponibil gratuit pe Xbox One si PC


Deși nu a fost anunțat nici un titlu nou al jocului Fable, poți să te întorci acum în țara Albion. Fable Fortune, jocul de cărți de colecție bazat pe seria fantastica, este disponibil gratuit pe Xbox One și pe PC.

Fable Fortune a fost disponibil prin programul Microsoft Game Preview de vara trecută, însă dezvoltatorii Mediatonic și Flaming Fowl au lansat săptămâna aceasta versiunea 1.0 a jocului. Ca și în cazul altor jocuri de cărți de colecție, Fable Fortune este liber pentru descarcare, dar oferă pachete suplimentare de cărți pentru cumpărare.

Fable Collectible Card Game

Pentru versiunea de lansare a jocului, dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, o grămadă de caracteristici noi și schimbări implementate. Acestea includ Realizări, chat vocal co-op, cărți noi și sfaturi pentru construirea de colectii. În plus, cardurile cu costuri reduse si au fost reechilibrate pentru a reduce eficacitatea lor în mișcarea cursului unui meci.

În cele din urmă, dezvoltatorii pregatesc, de asemenea, o mulțime de evenimente temporare pentru a oferi recompense cum ar fi dublu XP și caarti gratuite. Va exista un nou eveniment în fiecare săptămână pentru următoarele cinci săptămâni.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu