Facebook Messenger adauga o modalitate usoara pentru apeluri video in grup

Now Reading
Facebook Messenger adauga o modalitate usoara pentru apeluri video in grup


Dacă ați încercat vreodată să inițiați un apel de grup sau un apel video pe Messenger, atunci știți că nu este intuitiv deloc. Va trebui să închideți conversatia cu prietenul vostru, să începeți o noua convorbire in grup și apoi să apelați din acea fereastră pentru a putea vorbi simultan cu mai mulți prieteni.

Facebook trebuie să isi fi dat seama că nu ar trebui să fie atat de complexa sarcina crearii unui apel în grup, așa că a lansat o cale mai ușoară de inițiere a apelurilor în grup.

Să presupunem că vorbești cu mama ta intr-un apel video în Messenger pentru a ii ura La Multi Ani de ziua ei și vrei să-ți adaugi sora și fratele pentru a se alătura distracției. “Suntem încântați să împărtășim o mică caracteristică nouă, care, sperăm, va avea un impact mare pentru a face conversațiile video și audio mai ușoare și mai rapide decât oricând”, scriu reprezentantii Facebook pe blogul companiei.

Acum, când doriți să aduceți restul cercului dvs. de prieteni într-un apel în desfășurare, pur și simplu trebuie să atingeți pe ecran și să selectați pictograma “adăugați persoană”.


De acolo, puteți alege persoanele pe care să le adăugați și să le puteți vedea pe ecran, dacă este vorba despre un chat video. Persoana originală cu care vorbești nu va trebui să rateze nimic dacă ai sunat să le arăți, să zicem, un eveniment care se petrece în timp real – și da, filtrele funcționează chiar și atunci când vorbești cu mai mulți oameni.

Caracteristica este cel mai probabil una dintre imbunatatirile pe care Facebook le-a promis pentru discutiile de grup in luna ianuarie, cand si-a anuntat planurile de a simplifica Messenger-ul in acest an. Functia este disponibila acum pentru dispozitive iOS și Android; trebuie doar să vă actualizați aplicația pentru a putea face din chat-urile de grup inițiate o experiență mai clară si mai buna.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA