Snapchat copiaza pentru prima data Instagram si adauga GIF-uri animate

Now Reading
Snapchat copiaza pentru prima data Instagram si adauga GIF-uri animate


Snapchat a anunțat astăzi că a introdus noi functionalitati in aplicația sa, inclusiv autocolante GIF prin amabilitatea GIPHY. Pentru că toate retelele de socializare aduc functii copiate de la rivali, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Snapchat face în cele din urmă ceea ce i-au facut si ceilalti. Instagram a introdus această caracteristică exactă luna trecută iar Snapchat a copiat-o.

Pentru a utiliza această caracteristică, selectați pictograma autocolantului din ecranul de editare Snap. Apoi atingeți căutare pentru a afișa o listă de autocolante de la GIPHY. Ele funcționează la fel ca și autocolantele staționare, putand fi introduse si pe obiectele în mișcare din videoclipuri – o caracteristică pe care ați putea-o recunoaște din aplicația GIPHY World ARKit de anul trecut.

O altă actualizare care vine în aplicație este o funcție de filă care grupează povestirile despre prieteni, descoperă și discuții de grup în file separate.

Probabil că acest lucru face parte din încercarea celor de la Snapchat de a simplifica aplicația, notorie pentru faptul ca este neprietenoasa cu utilizatorii, așa cum a promis-o CEO-ul Evan Spiegel anul trecut. Redesign-ul aplicatiei a avut parte de un start ratat, utilizatorii din intreaga lume descriind actualizarea ca fiind confuză și pledând pentru optiunea de a reveni la o versiune anterioară. Evaluările aplicației au fost rezervate în App Store, cele mai recente comentarii fiind negative atât acolo, cât și pe Google Play.


Autocolante GIPHY sunt disponibile acum pe Snapchat, în timp ce filele vor fi lansate în iOS și Android în următoarele câteva săptămâni.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA